ukr
русский

Дивовижні фільми у жанрі фентезі: їх варто подивитися кожному

Марина Грамович

Найкращі фільми у жанрі фентезі 2015-2018 років
Добірка фільмів-фентезі. Джерело: Скрін з офіційного трейлера

Дізнайтеся про чарівне царство фентезі з цією добіркою найкращих фільмів, випущених у період з 2016 по 2017 рік. UAportal розповів про п'ять виняткових фільмів, які демонструють заплутані сюжети, візуально приголомшливі декорації і незабутніх персонажів.

"Фантастичні звірі та де їх шукати"

Рейтинг IMDb: 7.3/10

Жанр: Фентезі, пригоди, сімейний

Країна виробництва: США, Велика Британія

Тривалість: 133 хвилини

Рік: 2016

Головний продюсер: Девід Гейман

Ньют Скамандер, молодий чарівник і зоолог з Англії, прибуває до Нью-Йорка 1926 року з таємничою валізою, наповненою магічними істотами. Коли деякі з цих істот тікають, Ньют опиняється втягнутим у пригоду, щоб знайти їх. Разом із Тіною Ґолдштейн, її сестрою Квіні та нечаклом на ім'я Джейкоб, Ньют вирушає у захопливу подорож, щоб знайти істот, які втекли, перш ніж вони спричинять хаос у місті.

"Кубо і легенда самурая"

Рейтинг IMDb: 7.8/10

Жанр: Анімація, пригодницький, сімейний

Країна виробництва: США

Тривалість: 101 хвилина

Рік: 2016

Головний продюсер: Тревіс Найт

Історія розповідає про хлопчика на ім'я Кубо, що володіє магічними талантами. Його безтурботне існування руйнується, коли він випадково викликає мстивого духа з минулого. Щоб захистити свою сім'ю, Кубо вирушає на пошуки міфічних обладунків свого батька він мандрує у супроводі мудрої мавпи та безстрашного жука Кубо та бореться з міфічними істотами.

Читайте також: Шалені емоції та незабутні пригоди: топ-5 найкращих бойовиків, що не дозволять засумувати

"Ваяна"

Рейтинг IMDb: 7.6/10

Жанр: Анімація, пригоди, сімейний

Країна виробництва: США

Тривалість: 107 хвилин

Рік: 2016

Головний продюсер: Оснат Шурер

Фільм "Ваяна" розповідає про подорож молодої полінезійської принцеси на ім'я Ваяна, яка вирушає у відчайдушну місію, щоб врятувати свій народ. Під керівництвом напівбога Мауї вона вирушає на пошуки легендарного острова Те-Фіті, щоб повернути вкрадене серце богині. По дорозі Ваяна стикається з різними труднощами і відкриває для себе власну ідентичність, силу та зв'язок зі своїми предками.

"Голос монстра"

Рейтинг IMDb: 7.5/10

Жанр: Драма, фентезі

Країна виробництва: США, Іспанія

Тривалість: 108 хвилин

Рік виробництва: 2016

Головний продюсер: Белен Атьєнса

Хлопчик Конор, який переживає невиліковну хворобу матері та труднощами у суспільстві, формує унікальний зв'язок із височенним і загадковим деревним монстром. Завдяки повчальним історіям, якими ділиться істота, Конор бореться з власними страхами, стикається з незручною правдою і знаходить вихід зі скрутного становища.

"Форма води"

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Жанр: Фантастика, драма

Країна виробництва: США

Тривалість: 123 хвилини

Рік: 2017

Головний продюсер: Гільєрмо дель Торо

Дія фільму "Форма води" відбувається в Америці часів холодної війни і розповідає про Елізу, самотню та німу прибиральницю, яка працює в секретній урядовій лабораторії. Її життя змінюється, коли вона дізнається, що в лабораторії утримують засекречену унікальну істоту, з якою вона формує глибокий і незвичайний зв'язок. По мірі того, як їхній зв'язок зростає, Еліза стає більш налаштованою врятувати її від жорстоких експериментів вчених.

Нагадаємо, ми розповіли про бойовики, які варто подивитися кожному.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !