ukr
русский
Polski

Топ-5 смачних начинок для лаваша: ідеї для господинь

Владислав Москаленко

Топ-5 смачних начинок для лаваша: ідеї для господинь
Ідеї начинок для лаваша. Джерело: Pexels

Коли час підтискає, а вам потрібно швидко вгамувати голод сім'ї, лаваш може стати вашим справжнім рятівником. Достатньо лише намазати лаваш смачною начинкою, згорнути його в рулет і розрізати на шматочки – і ви отримаєте чудову закуску, готову до подачі на стіл в найкоротші терміни.

Можливості начинок для лаваша неймовірно різноманітні. UAportal ділиться з вами п'ятьма найбільш апетитними варіантами.

1. Сирно-томатна начинка

У миску наріжте соковиті помідори та змішайте їх з нарізаним кубиками сиру. Додайте трохи майонезу і перемішайте, поки суміш не стане однорідною. Викладіть цю апетитну начинку на лаваш і скрутіть його рулетом.

2. Грибна та куряча начинка

Обсмажте гриби та курку на сковороді до повної готовності. Змішайте гриби з дрібно нарізаною цибулею і невеликою кількістю майонезу. Викладіть цю смачну суміш на лаваш, скрутіть його в рулет.

Читайте також: Гарбузовий чай: смачний напій, який зігріє у холодну пору

3. Начинка зі шпротів

Відкриваємо банку зі шпротами, видаляємо кістки та нарізаємо їх невеликими шматочками. Змішайте шпроти з подрібненими вареними яйцями та цибулею. Заправте суміш щедрою кількістю майонезу, доки вона не стане однорідною. Нанесіть цю смачну начинку на лаваш, а потім вправно скрутіть його в апетитний рулет.

4. Сирно-трав'яна начинка

Змішайте вершковий сир зі свіжою подрібненою зеленню, додавши дрібку солі та перцю за смаком. Викладаємо цю чудову сирну суміш на лаваш, щільно згортаємо його і насолоджуємося смаком.

5. Начинка з крабових паличок

Дрібно наріжте крабові палички та змішайте їх з нарізаними огірками та вареними яйцями. Посоліть і поперчіть, а потім щедро змастіть суміш майонезом, створюючи гармонійне поєднання. Нанесіть цю апетитну начинку на лаваш і скрутіть його в рулет.

Радимо також звернути увага на рецепт дерунів з гарбуза.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!