ukr
русский

Збережіть час та зусилля: лайфхаки для швидкого чищення молодої картоплі

Владислав Москаленко

Поради для чищення картоплі
Лайфхаки для чищення молодої картоплі. Джерело: www.pexels.com

Чищення молодої картоплі може бути складним завданням, особливо для тих, хто прагне зберегти бездоганний манікюр. UAportal підготував кілька практичних лайфхаків, для видалення шкірки.

Використання ложки для чищення картоплі

Маленькою кухонною ложкою можна акуратно зішкребти шкірку з молодої картоплі, захищаючи манікюр. Важливо рівномірно зішкребти навколо бульби, щоб переконатися, що вся шкірка знята перед приготуванням. Ця техніка не тільки захищає манікюр, але й економить час на кухні завдяки своїй практичності.

Метод гарячої та холодної води

Молоду картоплю потрібно закип'ятити, як зазвичай, потім відцідити і занурити на кілька секунд у крижану воду. Завдяки такій швидкій зміні температури шкірка легко знімається вручну без ризику пошкодити манікюр. Метод гарячої та холодної води прискорює процес очищення, залишаючи більше часу для отримання насолоди від їжі.

Читайте також: Розкрита хитрість приготування "ідеальної" картоплі по-селянськи

Використання овочечистки

Використання якісної овочечистки забезпечує зручність і простоту чищення картоплі, зберігаючи цілісність манікюру. М'яке ковзання ножа гарантує рівномірне і гладке зняття шкірки, забезпечуючи плавний процес очищення без пошкодження нігтів і рук. Цей метод особливо корисний для чищення великих партій картоплі, заощаджуючи час і зусилля на кухні.

Метод мікрохвильової печі

Процес полягає в тому, що ви надрізаєте шкірку картоплі гострим ножем, а потім ставите її на кілька хвилин у мікрохвильовку. Пара, що утворюється в мікрохвильовій печі, допомагає послабити її, завдяки чому стає набагато легше чистити.

Нагадаємо, шеф-кухарі розкрили простий трюк, який допоможе зробити незабутню картопляну скоринку.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!