ukr
русский

Гостросюжетні пригоди та міфічні світи чекають на вас: топ-5 найкращих пригодницьких фільмів

Владислав Москаленко

Гостросюжетні пригоди та міфічні світи чекають на вас: топ-5 найкращих пригодницьких фільмів
Добірка найкращих фільмів про пригоди

Приготуйтеся до гостросюжетних пригод і надзвичайних світів з пригодницькими фільмами, що вийшли на екрани у 2008-2010 роках. UAportal пропонує переглянути історії про стародавні прокляття та міфічних істот, постапокаліпсис та героїв-революціонерів. Ці кінострічки перенесуть вас у захопливі подорожі, сповнені азарту, небезпеки та незабутніх вражень.

"Мумія: Гробниця Імператора драконів"

Рейтинг IMDB: 5.2/10

Жанр: Пригоди, бойовик, фентезі

Країна виробництва: США

Тривалість: 1 година 52 хвилини

Рік виробництва: 2008

Режисер фільму: Роб Коен

"Мумія: Гробниця Імператора драконів" – це сповнена адреналіну пригода, в якій легендарна мумія імператора Хана прокидається від 2000-річного сну, прагнучи безсмертя та світового панування. Дослідник Рік О'Коннел, його дружина Евелін та їхній син Алекс повинні зупинити воскреслого тирана, щоб він не випустив на волю надприродну армію. Їхня подорож пролягає від стародавніх гробниць до засніжених вершин Китаю, де на них чекають підступні вороги, розгадка стародавніх таємниць і зустріч з міфічними істотами.

"Геллбой 2: Золота армія"

Рейтинг IMDB: 7.0/10

Жанр: Пригодницький, бойовик, фентезі

Країна виробництва: США

Тривалість: 2 години

Рік виробництва: 2008

Режисер: Ґільєрмо дель Торо

"Геллбой 2: Золота армія" запрошує у чарівний світ надприродних істот та епічних битв. Геллбой, надприродний герой, і команда унікальних агентів повинні перешкодити властолюбному принцу пробудити давно сплячу машинну армію і занурити світ у хаос. Разом зі своїми союзниками, серед яких запальна Ліз Шерман та загадковий Ейб Сапієн, Геллбой стикається з потойбічними істотами, заплутаними загадками та власними демонами.

"Аватар"

Рейтинг IMDB: 7.8/10

Жанр: Бойовик, пригоди, фентезі

Країна виробництва: США

Тривалість: 2 години 42 хвилини

Рік виробництва: 2009

Режисер: Джеймс Кемерон

Пориньте у чарівний світ Пандори разом з фільмом "Аватар". У цьому фантастичному фільмі паралізований колишній морський піхотинець Джейк Саллі потрапляє на Пандору, квітучий супутник Землі, населений місцевими мешканцями – на'ві. Коли Джейк виявляється втягнутим у конфлікт між людьми та на'ві, він зазнає дивовижної трансформації і бореться пліч-о-пліч з ними за своє виживання та долю їхньої священної землі.

Читайте також: Приготуйтеся до сміху: топ-5 найвеселіших фільмів, які не дадуть засумувати

"2012"

Рейтинг IMDB: 5.8/10

Жанр: Бойовик, пригоди, фантастика

Країна виробництва: США

Тривалість: 2 години 38 хвилин

Рік виробництва: 2009

Режисер: Роланд Еммеріх

"2012" запрошує вас у захопливу подорож світом, спустошеним катастрофічними катаклізмами. Коли насувається пророцтво майя про глобальний апокаліпсис, письменник Джексон Кертіс вирішує захистити свою сім'ю і пройти крізь руйнівні події. Від зруйнованих міст до бурхливих океанів, Джексон мчить проти течії разом із групою виживших, намагаючись знайти спосіб порятунку в той час, коли людство стикається зі своїм найбільшим випробуванням.

"Робін Гуд"

Рейтинг IMDB: 6.6/10

Жанр: Бойовик, пригоди, драма

Країна виробництва: США, Великобританія

Тривалість: 2 години 20 хвилин

Рік виробництва: 2010

Режисер: Рідлі Скотт

"Робін Гуд" – захоплююча екранізація легендарної історії про героїчного лучника Робіна Гуда, який збирає банду розбійників у Шервудському лісі і бореться проти корупції та несправедливості. На чолі з Робіном та його вправним стрільцем вони ведуть боротьбу проти деспотичних правителів середньовічної Англії. Наповнена захопливими стрілецькими подвигами, епічною боротьбою та романтичними стосунками між Робіном і леді Маріон, ця гостросюжетна пригода відтворює життя культової фігури, яка боролася за права знедолених.

Нагадаємо, ми поділилися добіркою фільмів у жанрі фентезі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !