ukr
русский

Названо три знаки зодіаку, які не вчаться на своїх помилках: це завдає їм болю

Анастасія Крищук

Названо три знаки зодіаку, які не вчаться на своїх помилках: це завдає їм болю
Вони завжди знайдуть виправдання

Деякі люди не вчаться на помилках, які вони зробили в минулому, навіть якщо це завдає їм болю. Астрологи стверджують, що це пов'язано із знаком зодіаку. Раки, Діви та Тельці схильні повторювати негативний досвід, більше того – всіляко виправдовуватимуть свої вчинки.

Рак

Скільки б помилок не робив Рак, ймовірність того, що він отримає з них урок, практично дорівнює нулю. Це тому, що вважає, що кожну ситуацію слід розглядати індивідуально. Хоча це частково так, Рак сам вганяє себе в неприємності, впоратися з якими може бути не під силу.

Діва

Діва також є знаком зодіаку, який двічі увійде в ту саму річку. Коли робить помилки, то дуже про це шкодує, але через якийсь час примудряється забути, а потім… повторити. Це дуже впливає на особисте і професійне життя Дів, але вони, ймовірно, ніколи не змінять свій підхід.

Названо три знаки зодіаку, які не вчаться на своїх помилках: це завдає їм болю
Діви повторюють помилки. Джерело: UAportal

Телець

Телець робить одну й ту саму помилку двічі просто через те, що впертий. Він не хоче визнавати, що промахнувся, і захищатиме свою позицію, навіть розуміючи, що неправий. Це робить стосунки з Тельцями нестерпними для багатьох. Вони прирікають себе на самотність.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також стали відомі найнесприятливіші дні у серпні 2023 року. Найбільше неприємностей може звалитися на Терезів та Близнюків. Можливі великі фінансові втрати та розрив стосунків.