русский
English
Суспільство

Ці сукні повинна мати кожна модниця: весняний гардероб весна 2024 року (фото)

Билім Олена

Ці сукні повинна мати кожна модниця: весняний гардероб весна 2024 року (фото)
Модні сукні на весну 2024

Весна – це час, коли хочеться яскравості та легкості. Створити такий образ допоможуть сукні.

Знавці моди кажуть, що цієї весни будуть у тренді насичені кольори. Про нові тенденції стилісти розповіли у коментарі whowhatwear. Фахівці показали сукні, які весняного сезону будуть особливо актуальними.

Також читайте: Стилісти назвали нехитрий трюк, щоб виглядати вище

Під час вибору сукні враховуйте свій тип фігури та вибирайте сукню, яка відповідає вашому стилю. Не бійтеся експериментувати з кольорами і фактурами.

Сукні з драпіруванням – не бійтеся експериментувати з кольорами. Сукні з такими елементами чудово сядуть на будь-яку фігуру. 

Сукня з драпіруанням
Сукня з драпіруанням

Червоні сукні – стануть хітом навесні. Подбайте про їх наявність у гардеробі та завчасно підберіть взуття. Це можуть бути підбори, або навіть кросівки, головне аби ви почувалися комфортно.

Червона сукня
Червона сукня

Прозорі сукні – цей варіант для сміливих. Палітра кольорів сітчастих суконь може бути різнобарвною – все залежить від ваших особистих смаків. До подібного одягу можуть підійти не лише підбори, а навіть масивні чоботи.

Прозорі сукні
Прозорі сукні

Сукні з пір'ям – подібний одяг не для щоденних прогулянок. А от для вечірок та походу у ресторан – саме те. Однак стилісти радять уникати похмурих кольорів.

Сукні з пір'ям
Сукні з пір'ям

Сукні Babydoll повернулися. Такі плаття чудово підійдуть як жінок низького зросту, так і для високих красунь. Вони також дозволяють прикрити зайві кілограми на сідницях та животі.

Сукні Babydoll
Сукні Babydoll

Раніше стилісти показали взуття, яке буде актуальним навесні 2024.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!