ukr
русский

Пошкодите пралку: які речі заборонено класти у пральну машинку

Анастасія Крищук

Пошкодите пралку: які речі заборонено класти у пральну машинку
Які речі заборонено класти у пральну машинку

Пральні машини можуть легко поламатися, якщо прати у них певні речі. Експерти пояснили, які предмети одягу не варто класти у барабан, щоб прилад прослужив довше.

За словами експертів RGBDirect, взуття ніколи не повинно пратися у машинці. Це може спричинити пошкодження як взуття, так і машини, повідомляє Express.co.uk.

Перекидання взуття може подряпати барабан пральної машини, а саме взуття може втратити свою форму. Натомість почистіть взуття мильною водою та щіткою, щоб видалити сліди та плями.

Читайте також: Як за 30 хвилин вивести плями поту з одягу: дієвий спосіб

Лежаки для домашніх тварин можуть смердіти, особливо якщо їх довго не чистили. Однак, на думку експертів, якщо ліжко має сипучий наповнювач, як-от пінопласт або подрібнений поролон, його ні в якому разі не можна класти в машину.

Начинка може злипатися і потенційно пошкодити двигун пральної машини. Крім того, шерсть домашніх тварин може забити фільтр і дренажну систему машини.

Також важливо пам’ятати, перш ніж класти будь-які м’які іграшки в машину, деякі тканини можуть розпастися. Також переконайтеся, що в іграшці немає батарейок або електричних компонентів.

Раніше ми розповідали, як видалити плями від парфумів з одягу.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!