ukr
русский

Одяг та аксесуари, які дозволять жінкам за 60 мати вигляд молодих красунь: поради стилістки (відео)

Билім Олена

Одяг та аксесуари, які дозволять жінкам за 60 мати вигляд молодих красунь: поради стилістки (відео)
Модні тренди 2024

Жінки після 60 років можуть і повинні виглядати стильно та елегантно. Одяг – це потужний інструмент, який допоможе вам підкреслити свою красу та відчувати себе впевнено.

Про це повідомила 83-річна експертка з моди та колишня модель Playboy Доррі Джейкобсон. Вона дала поради, як жінкам у віці мати вигляд молодих красунь.

Також читайте: Стилісти назвали нехитрий трюк, щоб виглядати вище

Ось кілька порад стиліста, які допоможуть вам створити образ, що омолоджує:

1. Колірна гама:

Уникайте total black: чорний колір, хоч і робить вас стрункішими візуально, може підкреслювати вікові зміни шкіри. Використовуйте його в нижній частині вбрання, а для верху вибирайте свіжіші відтінки.

Пастельні тони: ніжні м'ятні, рожеві, лавандові кольори освіжають і омолоджують образ, роблячи його легким та повітряним.

2. Силует:

Вільний одяг не завжди приховує недоліки фігури. Вибирайте речі, які добре сидять по фігурі, але не обтягують її. Наголосіть на талії: це допоможе створити жіночний і гармонійний образ.

3. Довжина:

Мініспідниця – не найкращий вибір для 60-річних жінок. А максіспідниця може ускладнювати образ. Ідеальна довжина спідниці - трохи вище або на рівні колін.

4. Джинси:

Правильно підібрані джинси можуть стати справжнім must-have у гардеробі. Вибирайте моделі прямого крою чи скінни, які добре сидять на вашій фігурі. Уникайте джинсів з низькою посадкою та мішкуватих моделей.

5. Взуття:

Забудьте про "бабусине" взуття! Вибирайте елегантні моделі на стійких підборах.Модні туфлі або черевики додадуть вашому образу родзинку.

6. Аксесуари:

Аксесуари - це чудовий спосіб додати вашому образу завершеності та індивідуальності. Використовуйте шарфи, хустки, біжутерію, сумки, щоб підкреслити свій стиль. 

Раніше стилісти показали взуття, яке буде актуальним навесні 2024.

Також фахівці показали, які джинси будуть хітом нинішньої весни. 

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!