ukr
русский

Потрібні лише сірники: експерти порадили найпростіший спосіб позбутися неприємного запаху в туалеті

Билім Олена

Потрібні лише сірники: експерти порадили найпростіший спосіб позбутися неприємного запаху в туалеті
Білосніжний унітаз

Прибирання туалетної кімнати – справа необхідна, але невдячна. Наполегливі запахи, що часом з'являються, можуть створити дискомфорт, особливо коли ви очікуєте гостей.

Чи знали ви, що існує простий і ефективний спосіб усунути ці неприємності – це сірниковий трюк разом з ополіскувачем для рота. Ці засоби можуть стати вашими найкращими помічниками в цьому плані, запевняє видання santeplusmag.

Вас також зацікавить: Копійчаний засіб відмиє унітаз до блиску: лайфхак від працівників клінінгу

Почнемо з сірників. Цей стародавній метод використовували наші бабусі, і тепер він знову повертається у тренди. Просто чиркніть сірником або двома, і полум'я розвіє неприємний запах, що йде з унітаза, забезпечуючи швидке та ефективне усунення ароматів. Сірка при горінні виділяє аромат, що нейтралізує сторонні запахи.

Але не тільки унітаз може стати джерелом неприємних запахів у ванній. Зливна труба раковини також може створювати дискомфорт. Ось де з'являється наш наступний лайфхак – ополіскувач для рота. Просто вилийте трохи рідини для полоскання у злив та зачекайте пів години, потім промийте гарячою водою. Рідина для полоскання ефективно знищить бактерії та нейтралізує запахи, забезпечуючи свіжість вашої ванної кімнати.

Тепер, коли ви знаєте ці прості, але дуже ефективні лайфхаки, ви можете насолоджуватися свіжістю у вашій ванній кімнаті, незалежно від обставин. Поділіться цими порадами з близькими – комфорт у ванній може бути легким та доступним для всіх.

Нагадаємо, раніше ми писали про ще декілька простих порад, які допоможуть самостійно прочистити засмічену раковину. Пропонуємо також прочитати, як каналізацію допоможе прочистити велосипедний насос та будівельний нейлоновий хомут.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!