ukr
русский

Названо найкращі авто з пробігом до $10 тис.: рейтинг 2024 року

Анастасія Крищук

Названо найкращі авто з пробігом до $10 тис.: рейтинг 2024 року
Топ вживаних авто до 10 тис. доларів. Джерело: infocar.ua

У часи нинішнього скрутного становища економіки в країні, купівля нового автомобіля може бути не найкращим фінансовим рішенням. Машини з пробігом, зазвичай, пропонуються за значно нижчими цінами, і завдяки широкому вибору на ринку, можливо підібрати транспортний засіб, що ідеально відповідатиме як особистим уподобанням, так і фінансовим можливостям.

Ніша автомобілів з пробігом завжди вирізнялася своєю динамічністю та різноманіттям пропозицій, що задовольнять будь-які вимоги до бюджету. iSeeCars склали рейтинг найвигідніших автомобілів, які можна придбати у 2024 році, не витративши більше ніж 10 тисяч доларів, пише Ampercar.

2014 FIAT 500L (7,6/10)

Якщо ви шукаєте більш просторий варіант популярного Fiat 500, то Fiat 500L 2014 року може стати ідеальним вибором. Цей чотиридверний автомобіль зберігає унікальний стиль маленького хетчбека, пропонуючи при цьому достатньо місця в салоні. Однак, потенційним власникам варто врахувати, що для транспортного засобу, який повинен задовольняти потреби сім’ї, він має не досконалу трансмісію, гальма, налаштування підвіски та інтер’єр.

Читайте також: Складено рейтинг кросоверів з Америки, які користуються найбільшою популярністю в Україні

2017 Mitsubishi Mirage G4 (7,6/10)

Mitsubishi Mirage G4, який повернувся на ринок у 2017 році після короткої перерви, приваблює своїми оновленнями. Його компактність і невеликий радіус повороту роблять його ідеальним для щільних міських вулиць, а висока економія палива і приваблива ціна цього хетчбека роблять його вигідним вибором.

2015 Chevrolet Spark (7,9/10)

Chevrolet Spark 2015 року, з його доступною ціною та невеликими розмірами, є відмінним рішенням для тих, хто шукає свій перший автомобіль або просто потребує надійного транспортного засобу. Його зручність та обладнання безпеки роблять цей автомобіль практичним вибором для використання в місті.

2014 Kia Forte 2014 (8,0/10)

Модель Kia Forte 2014 року випуску стала хорошим доповненням до сегменту компактних авто. Завдяки доступній вартості, хорошим технічним характеристикам та багатому набору базових опцій, цей автомобіль виправдовує його вибір.

Висока якість, конкурентоспроможна ціна та стильний дизайн виводять Kia Forte на передові позиції у класі компактних авто.

Kia Rio 2015 (8,1/10)

Kia Rio року 2015 ідеально підходить для тих, хто шукає компактний седан або хетчбек. Хоча він може поступатися в деяких аспектах передовим моделям свого класу, він все ж здатен зачарувати вас своїм стильним інтер’єром, потужністю двигуна та привабливою ціновою пропозицією.

Невеликі розміри та доступна ціна не означають, що доведеться йти на компроміси з комфортом, дизайном або простором.

Читайте також: Названо рейтинг найбільш надійних вживаних авто, ресурс яких перевищує 500 тис. км

Mitsubishi Mirage 2015 (8,1/10)

Mitsubishi Mirage 2015 року – це чотиридверний хетчбек, який вирізняється своєю економічністю, низькою вартістю та хорошим набором базових опцій.

Однак експерти зазначають, що Mitsubishi Mirage 2015 року випуску програє іншим маленьким автівкам, які пропонують значно кращі характеристики, комфорт і загальну витонченість.

2015 Hyundai Accent (8,1/10)

Hyundai Accent стає все більш популярним серед малолітражних авто, оскільки компактні моделі збільшуються в розмірах та ціні.

Цей автомобіль вирізняється стильним дизайном, продуктивністю вище середнього рівня та високоякісною збіркою, що робить його привабливим вибором у категорії субкомпактних седанів та хетчбеків.

2014 Nissan Sentra (8,4/10)

Автомобіль пропонує вигідну ціну, відмінну економію палива та добре оснащений інтер’єр, що робить його конкурентоспроможним вибором у класі малих седанів.

Ця модель є компактною, але водночас просторою та оснащена передовими технологіями та функціями.

Читайте також: Названо топ 5 найкращих автомобілів для асфальту та багнюки

2015 Chevrolet Sonic (8,6/10)

Chevrolet Sonic доступний у варіантах седана та чотиридверного хетчбека, обидва здатні комфортно розмістити п’ять осіб. Він відзначається безпекою, зручністю та легкістю використання, а також має відмінно налаштовану підвіску для стабільного управління та комфортної їзди.

2015 Nissan Versa (8,6/10)

Седан Nissan Versa 2015 року випуску протягом декількох років залишався одним з найбільш доступних нових автомобілів на ринку, пропонуючи хороші характеристики та якість для покупців у цьому класі.

Особливою перевагою Versa є просторе заднє сидіння, яке забезпечує достатньо місця для комфорту вищих пасажирів навіть під час тривалих поїздок.

Нагадаємо, раніше експерти назвали японські авто, які краще не купувати.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!