ukr
русский

Як швидко зварити квасолю без попереднього замочування: секрет від досвідчених господинь

Анастасія Крищук

Як швидко зварити квасолю без попереднього замочування: секрет від досвідчених господинь
Хитрість, яка допоможе швидко приготувати квасолю. Джерело: freepik

Квасоля відома своїми чудовими харчовими якостями та є незамінним продуктом для тих, хто дбає про свою вагу та здоров'я. Проте, багато хто знає, що процес приготування квасолі може викликати деякі складнощі.

Необхідно замочувати боби на декілька годин перед тим, як почати їх варити. Ця особливість часто зупиняє господинь від приготування цієї корисної страви. UAportal підготував для вас спосіб, який допоможе швидко приготувати квасолю без попереднього замочування.

Читайте також: Коли та як садити квасолю у квітні, щоб отримати багатий врожай

Як значно спростити процес приготування квасолі

Перш за все, визначте необхідну кількість квасолі для вашої страви. Потім помістіть її у каструлю і залийте водою, використовуючи пропорцію: один літр води на кожну склянку квасолі. Поставте каструлю на середній вогонь і після того, як вода закипить, її потрібно злити.

Далі налийте свіжу воду і продовжіть процес варіння, готуючи квасолю приблизно годину. Цього часу вистачить, щоб боби стали м’якими. Не забудьте також посолити воду перед тим, як варити в ній квасолю. Ці прості поради допоможуть вам швидше приготувати ароматний і смачний гарнір.

Раніше ми розповідали, як смачно приготувати квасолю. У цьому вам допоможе секретний інгредієнт, який покращить страву.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!