ukr
русский

Ідеї зачісок на Новий рік: що радять стилісти

Билім Олена

Ідеї зачісок на Новий рік: що радять стилісти
Святкування Нового року

Жінки старше 40 років можуть виглядати молодо та стильно завдяки правильному вибору зачіски. Одним із популярних варіантів є стрижка "лоб" - це зачіска, яка не така коротка, як боб до підборіддя, і досить довга, щоб досягати ключиць або трохи нижче.

Професійні перукарі пропонують кілька варіантів стрижки "лоб", які ідеально підходять для жінок старше 40 років. Ці зачіски стануть справжньою знахідкою для святкування Нового року, оскільки підійдуть до будь-якого вашого образу. 

Читайте також: Невибагливі стрижки, які ідеально підходять жінкам старше 40 років: поради стилістів (фото)

Тупий лоб з боковим проділом - це витончений і модний вигляд, який додає молодіжної повноти. Чубчик, зачесаний набік, ще більше підкреслить ваші особливості.

Ідеї зачісок на Новий рік: що радять стилісти
Тупий лоб з боковим проділом. Джерело: Shutterstock

Текстурований, багатошаровий лоб з центральним проділом - це приємний і все ще ультрамодний спосіб надати об’єму та обрамити ваше обличчя. Хвилясті шари можна зняти центральною частиною.

Ідеї зачісок на Новий рік: що радять стилісти
Текстурований, багатошаровий лоб. Джерело: Shutterstock

Шегі лоб із чубчиком-шторкою – це спосіб приховати зморшки на лобі та привернути більше уваги до ваших очей. Чубчик також допоможе надати об’єму вашому волоссю.

Ідеї зачісок на Новий рік: що радять стилісти
Шегі лоб із чубчиком-шторкою. Джерело: Shutterstock

Асиметричний лоб – це сучасний і молодий вигляд, який підкреслить ваші очі, вилиці та загальну симетрію обличчя.

Ідеї зачісок на Новий рік: що радять стилісти
Асиметричний лоб. Джерело: Shutterstock

Який би варіант ви не вибрали, важливо, щоб стрижка була підібрана відповідно до вашої індивідуальності та типу волосся. Щоб знайти ідеальну зачіску, зверніться до досвідченого перукаря, який зможе проконсультувати вас і допомогти вам вибрати найкращий варіант.

Нагадаємо, фахівці, що знаються на перукарському мистецтві, назвали зачіски, які ідеально підійдуть для жінок з витонченим волоссям. Ці зачіски є модними, стильними та простими у догляді.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!