ukr
русский

Готуємось до пляжного сезону: які моделі купальників будуть в моді у 2024 році

Ціхоцька Марія

Готуємось до пляжного сезону: які моделі купальників будуть в моді у 2024 році
В тренді купальники з квітковими принтами

Літо вже не за горами, а це значить, що пора оновлювати свій пляжний гардероб! Які ж купальники будуть в тренді у 2024 році? Давайте розбиратися! Про це пише Радіотрек.

Читайте також: Які сумки будуть в моді у 2024 році: стилісти назвали 6 трендових моделей

Білий купальник: класика, яка ніколи не вийде з моди. Цього року білий купальник рекомендується обирати в мінімалістичному стилі з бюстгальтером-трикутником. Доповнити образ можна елегантними ланцюжками. Білий колір чудово підкреслить вашу засмагу, тому це ідеальний варіант для пляжного відпочинку.

Червоний купальник: ще один безпрограшний варіант, який завжди буде в тренді. Червоний колір символізує пристрасть та впевненість, тому в ньому ви будете неперевершеною. Додайте до образу червоні окуляри, і ви точно не залишитеся без уваги.

Квітковий принт: квітковий орнамент - один з головних трендів 2024 року. Особливо актуальні об'ємні квіти, які можна зустріти на багатьох модних купальниках. Цей принт підійде для романтичних та ніжних натур, які хочуть створити жіночний та елегантний образ.

Принти: веселі та яскраві принти - чудова можливість підняти настрій собі та оточуючим. Вибирайте купальник з фруктами, геометричними візерунками або тропічними мотивами, і ви будете в центрі уваги на пляжі. Якщо ж ви хочете створити більш сексуальний образ, зверніть увагу на моделі з хижим принтом.

Нагадаємо, ми вже писали про топ найтрендовіших курток та жакетів з деніму 2024 року.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!