ukr
русский

Що робити, якщо мандарини виявились кислими або гіркими: корисний лайфхак

Ігор Романько

Що робити, щоб кислі мандарини стали солодкими
Що робити, щоб кислі мандарини стали солодкими

Якщо ви придбали не солодкі мандарини, не варто впадати у відчай. За 30 секунд ви можете насолодитися мандаринами, позбавленими гіркоти та кислоти.

Цей швидкий спосіб готування мандаринів без зайвих зусиль стає доступним завдяки мікрохвильовій пічці. Про це повідомили Патріоти України.

Читайте також: Скільки мандаринів в день можна їсти, щоб не нашкодити

Почніть з вибору мандаринів, які не мають пошкоджень та гнилі. Їх консистенція повинна бути помірною, не занадто твердою чи м'якою. Перед використанням промийте мандарини теплою водою та обсушіть паперовим рушником. Розмістіть мандарини на тарілці та поставте їх у мікрохвильову піч. Не потрібно чистити їх перед цим.

Увімкніть мікрохвильову піч на повну потужність на 30 секунд. Якщо у вас більше одного мандарину, збільште час на 10 секунд для кожного додаткового фрукта. Після витягання мандаринів дайте їм трошки охолонути. Потім вже можна чистити шкірку та насолоджуватись солодким та соковитим смаком. Пам'ятайте, що важливо уникати перегрівання мандаринів, оскільки це може спричинити їх лущення чи висихання.

Нагадаємо, ми вже писали, які ознаки вказують, що ви їсте забагато цукру.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!