русский
English
Астрологія і гороскопи

Влаштують драму на рівному місці: названо найбільш ревниві знаки зодіаку

Анастасія Крищук

Влаштують драму на рівному місці: названо найбільш ревниві знаки зодіаку
З'ясування стосунків не уникнути

Деякі люди схильні до постійних ревнощів, навіть якщо їхній партнер не дає для цього жодних підстав. Вони можуть влаштовувати скандали на рівному місці і змушувати обранця відчувати почуття провини. За словами астрологів, йдеться про Скорпіонів, Тельців, Раків та Левів.

Скорпіон

Скорпіони дуже пристрасні та запальні. Уродженці знаку лояльні до своїх партнерів та вимагають цього ж у відповідь. Якщо ж вони побачать найменші ознаки холоду у стосунках, одразу почнуть підозрювати другу половинку в зрадах. І бурхливих скандалів тоді не уникнути.

Телець

Тельці цінують стабільність та безпеку, тому можуть ревнувати, якщо відчують, що їхні стосунки перебувають під загрозою. Уродженці знаку зроблять усе, щоб зберегти союз. Однак є умова – Тельці повинні відчувати, що партнер їм вірний.

Рак

Раки відомі своєю чутливістю. Вони мають життєву потребу в тісному контакті зі своїм партнером. Уродженці знаку можуть відчувати сильні ревнощі. Партнерам Раків складно завоювати їхню довіру, але це можливо.

Лев

Леви часто хочуть бути в центрі уваги та отримувати захоплення протилежної статі. Іноді вони заздрять своїм близьким через низьку самооцінку. Левів дратує, коли інші отримують більше уваги та захоплених поглядів. Це невдоволення може одразу ж роздратувати Левів. Хоча вони й кажуть, що не люблять конфліктів, найчастіше саме вони починають їх.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.