русский
Астрологія і гороскопи

Жодних конфліктів! Названо найкращих свекрух за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Жодних конфліктів! Названо найкращих свекрух за знаком зодіаку
Не будуть втручатися у життя сина. Джерело: Фото створено ШІ

Стосунки свекрух і невісток стали приводом для багатьох злих жартів, але справи можуть бути зовсім інакшими. За словами астрологів, найкращими свекрухами, з якими точно не буде конфліктів, є Тельці, Раки, Діви, Терези, Стрільці та Водолії.

Телець

Свекрухи-Тільці зазвичай пишаються своєю невісткою, але часом можуть бути впертими і вимогливими. Загалом з ними легко можна порозумітися – найголовніше – любіть чоловіка, тримайте будинок у чистоті та порядку, і вона це оцінить.

Рак

Свекрухи-Раки нікого не пускають у свій світ – вони розкажуть рівно стільки, скільки вирішать. Але треба розуміти, що вони так ставляться до всіх членів сім'ї. Головне, що вам потрібно пам'ятати – не обманювати і не брехати такій свекрусі, адже брехню вона розпізнає відразу. Має дуже сильну інтуїцію.

Діва

Ваш вірний шлях до серця свекрухи-Діви лежить через порядок та чистоту. Вона надзвичайно педантична – якщо ви зможете реалізувати її розуміння ідеального будинку (ідеальна їжа, ідеальні діти, ідеальний одяг, ідеальний догляд за чоловіком), вона любитиме вас до кінця життя.

Терези

Ця жінка може стати вашою правою рукою, яка допоможе вам, коли вам це потрібно, і підтримає навіть у найважчі хвилини. Вона ніколи не відмовить у допомозі.

Стрілець

Говорячи про свекруху-Стрільця, готуйтеся до життя без неї. У буквальному значенні слова. Вона передасть всі свої турботи про сина до ваших рук і буде щаслива насолоджуватися свободою.

Водолій

Ця свекруха хоче лише одного – щоб у мирі та в сім'ях панував мир та злагода. Навіть якщо ви коли-небудь відчуєте, що вона надто обережна і надто турбується про сім'ю, знайте, вона робить це з найкращих спонукань.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.