русский
Астрологія і гороскопи

Названо три знаки зодіаку, яким не слід пити каву: ось у чому причина

Анастасія Крищук

Названо три знаки зодіаку, яким не слід пити каву: ось у чому причина
Астрологи розкрили карти. Джерело: Фото створено ШІ

Кава – напій, без якого багато хто не уявляє свого ранку. Однак пити його не варто трьом уродженцям зодіакального кола, твердять астрологи. Йдеться про Раків, Тельців та Водоліїв. Читайте детальніше!

Рак

Енергія, створювана кавою, може вплинути на стан Раків, викликаючи нервозність. Для уродженців знаку дуже важливий емоційний баланс, а кава, що має сильну дію, може призвести до перевантаження. Рекомендується вибирати спокійніші напої, що не чинять настільки вираженого впливу на емоційний стан.

Телець

Телець, з його сильною індивідуальністю та життєрадісністю, подібний до іскри, яка запалює оточуючих. Однак кофеїн може прискорити цю "пожежу" до неконтрольованого загоряння. Уродженці знаку від природи активні, а надто багато кави може викликати нервозність та неприємні емоційні перепади.

Водолій

Водолії відомі своїм творчим та новаторським мисленням, але надто багато кави чинить на них неприємний ефект. Уродженці знаку починають витати у мріях, забувши про реальність. Їм важливо тримати ґрунт під ногами, щоб не заплутатися у своїх думках.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.