русский
English
Астрологія і гороскопи

Катастрофічно несумісні! Названо пари за знаком зодіаку, стосунки яких приречені на провал

Анастасія Крищук

Катастрофічно несумісні! Названо пари за знаком зодіаку, стосунки яких приречені на провал
Їм не судилося бути разом!

Чи стикалися ви коли-небудь із ситуацією, коли ви відчували, що людина перед вами не розуміє, що ви їй кажете? Можливо, річ у тому, що у вас абсолютно несумісні знаки зодіаку. Астрологи вважають, що, наприклад, Овен та Діва просто не можуть працювати разом. Крім того, вони ніколи не зможуть бути щасливими у парі. Читайте детальніше!

Овен і Діва

Овен та Діва ніколи не зможуть побудувати щасливих стосунків. По-перше, енергетика двох знаків різна. Овен дуже швидкий, Діва повільна і набагато довше обмірковує свої рішення. Овен – мрійник, а Діва твердо стоїть обома ногами землі. Вони просто дратують одне одного.

Телець та Скорпіон

Причина, через яку стосунки між цими двома знаками зодіаку дуже непрості, одна – довіра. Тельцю завжди потрібно багато довіри у стосунках, але Скорпіон навряд чи зможе забезпечити її тією мірою, на яку розраховує Телець. Тельці завжди відчувають, що не можуть повністю довіряти Скорпіону, а Скорпіони відчувають, що від них вимагають забагато.

Близнюки та Водолій

Близнюки та Водолій надто схожі один на одного. У них обох вільний дух та незалежне мислення. Вони обоє хочуть свободи та стосунків без кордонів. Вони обидва в якомусь сенсі унікальні, але не як пара. Занадто велика схожість означає, що вони зводять один одного з розуму. На жаль, у негативному ключі.

Лев та Стрілець

Пристрасний і себелюбний Лев вимагає від стосунків стільки, що Стрілець просто не зможе йому дати. Леви дуже егоїстичні і хочуть нероздільної уваги з боку інших. Стрілець любить свободу, і Лев ніколи не змириться з цим. Хоч би як Стрілець намагався, йому ніколи не вдасться виправдати очікування Лева. Тому що волелюбний Стрілець завжди вибере свободу

Терези та Риби

Є дуже проста причина, яка може пояснити, чому у Терезів і Риб нічого не виходить. Збоку ці люди можуть навіть виглядати сумісними. Терези дуже товариські і харизматичні. Вони завжди шукають цікавих людей. Але Риби сильні романтики та дуже великі мрійники. Ці люди дуже часто витають у хмарах і мріють про недосяжні цілі.

Основна причина, через яку люди цих двох знаків зодіаку не можуть бути успішною парою, полягає в тому, що жоден із них не є достатньо "приземленим". Коли обидва витають у хмарах і радіють життю, реальність зрештою завдає важких ударів, які вони не можуть витримати.

Козеріг та Рак

Стосунки Козерога та Рака від початку дуже складні. Це абсолютно протилежні люди, і це той випадок, коли протилежне не приваблює, а дуже дратує. Козеріг – працелюбна, пристрасна і дуже цілеспрямована людина. Раки трохи сором'язливі, лагідні, дуже емоційні. Між ними так багато непорозумінь, що часто дуже складно з самого початку щось робити разом – вони не розуміють один одного.

Ні Рак, ні Козеріг не можуть дати іншому те, що інший від нього очікує. Козеріг жадає свободи, а Рак хоче безроздільної уваги, турботи та ласки. Хтось із них завжди почуватиметься обділеним.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.