русский
English
Суспільство

Як обрати правильний парфум: корисні поради

Марина Грамович

Вивчаємо сімейства ароматів та особисті уподобання
Поради щодо вибору парфумів. Джерело: pexels

Вибір ідеальних парфумів може бути непростим завданням. UAportal підготував кілька порад, які допоможуть вибрати правильний аромат, що відповідатиме особистим уподобанням і додасть впевненості у той чи іншій ситуації.

Особисті уподобання

При виборі парфумів важливо враховувати особисті уподобання щодо ароматів. Вивчення різних парфумерних груп, таких як квіткові, східні або деревні, допомагає визначити улюблені запахи.

Читайте також: Чому не варто нюхати каву при виборі парфумів та що можна використати замість неї

Рівень концентрації

Зверніть увагу на рівень концентрації парфумів. Більш високі концентрації ароматичних олій призводять до більш стійких і сильних запахів. Тому дуже важливо визначити бажану насиченість і довготривалість.

Вибір під ситуацію або сезон

Важливо підбирати парфуми відповідно до випадку або сезону. Легкі, свіжі запахи зазвичай надають перевагу щоденному використанню або в теплу пору року, тоді як насичені та теплі більше підходять для вечірніх нарядів або для холодної пори року. Різні аромати можуть викликати різний настрій або атмосферу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вибрати аромат парфумів, який підходить саме вам. А також про те, як зберегти аромат парфумів на цілий день завдяки 4 порадам.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!