русский
Polski
English
Астрологія і гороскопи

Діють як "магніт": названо найпривабливіших жінок за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Діють як 'магніт': названо найпривабливіших жінок за знаком зодіаку
Вони назавжди залишаються у пам'яті чоловіків

Жінки, керовані вогненною стихією – Овен, Лев і Стрілець, подібні до світла, що привертає увагу оточуючих. Впевненість у собі, харизма і прагнення пригод роблять їх дуже привабливими для чоловіків.

Народжені під знаками Овен, Лев та Стрілець не бояться бути собою. Незалежно від того, де вони перебувають і в якій компанії, такі жінки завжди щирі.

Овен

Жінки-Овни надзвичайно самовпевнені та пристрасні. Їм властива елегантність, але в душі вони ще діти. Овни нетерплячі та сповнені енергії, через що їх важко "приручити". Ці жінки незалежні та амбітні. У стосунках, професії та соціальних взаємодіях завжди прагнуть бути лідерами. Вони сміливі, творчі та спонтанні. Їхня впевненість і пристрасть роблять їх незабутніми.

Лев

Жінки-Леви відомі своєю харизмою та лідерськими здібностями. Вони енергійні, мають непримиренну наполегливість і войовничий дух. Це жінки, які не бояться брати на себе управління та керувати іншими. У стосунках Леви завжди вірні та віддані. На роботі їх харизма та лідерські якості часто ведуть їх на керівні посади. Їхня сильна індивідуальність змушує чоловіків запам'ятати їх надовго.

Стрілець

Жінок-Стрільців важко забути завдяки їхньому авантюрному духу та сильній інтуїції. Вони надзвичайно оптимістичні та розумні. Чоловіків особливо приваблює їхнє природне прагнення до незалежності та розширення свого кругозору. У стосунках жінки-Стрільці завжди готові до пригод та нових вражень. У роботі їхній оптимізм та інтелект часто ведуть до успіху. Вони справжні мандрівники, які завжди шукають нових вражень і знань.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.