русский
Астрологія і гороскопи

Безнадійний романтик: названо знак зодіаку, який готовий пожертвувати всім заради кохання

Анастасія Крищук

Безнадійний романтик: названо знак зодіаку, який готовий пожертвувати всім заради кохання
Читайте, про кого йдеться. Джерело: Фото створено ШІ

Деякі люди готові на все заради кохання – і це невипадково. За словами астрологів, на перше місце ставлять стосунки Леви. Читайте детальніше!

Уродженці знаку дуже амбітні та вимогливі. Вони готові звернути гори, щоб досягти свого, і це стосується всіх сфер життя. На початку стосунків Леви дуже уважно оцінюють потенційного партнера – і якщо все йде "за планом", то не затягують із оформленням шлюбу.

Якщо Леви впевнені у своїй другій половинці, то стають найчарівнішими, найпривабливішими і найвірнішими супутниками. Вони обсипають партнера компліментами і підкреслюють, як пишається тим, що він у них є. Крім того, закохані уродженці знаку дарують дорогі подарунки, це для них є важливим знаком уваги.

Але якщо Лев помітить найменшу холодність у очах партнера, зробить усе, щоб привернути увагу, показати свою винятковість і довести, що готовий зробити все. Завойовуючи прихильність іншої людини, він лише доводить собі, що неймовірно хороший. Часто Лев тішить своє его і самолюбство і вкотре переконує себе, що йому немає рівних.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.