ukr
русский

Зірки обіцяють їм щастя: названо сім ідеальних пар за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Зірки обіцяють їм щастя: названо сім ідеальних пар за знаком зодіаку
Читайте, хто у списку. Джерело: Фото створено ШІ

Сумісність характерів та інтересів є вкрай важливою для побудови довгострокових стосунків. За словами астрологів, є сім пар за знаком зодіаку, яких сміливо можна назвати ідеальними. Читайте, хто у списку!

Овен + Стрілець

Вогняна пара знаків зодіаку, в сумісність яких багато хто не вірить – а дарма! Активний Овен зазвичай зацікавлений допитливим Стрільцем. І Стрільцю в таких стосунках ніколи не буде нудно: Овен сповнений енергії.

Стрілець + Близнюки

Така пара ніколи не втомиться. Стрільця приваблює ерудиція Близнюків, а Близнюкам подобається непосидючість Стрільця. Цій парі цікаво дослідити світ разом! Два філософи, які привносять нові погляди у світогляд одне одного.

Водолій + Риби

Це пара новаторів. Незважаючи на труднощі, з якими партнери можуть зіткнутися на початку стосунків, їм ніколи не буде нудно. Водолій любить таємниці Риб. Рибам подобається оригінальність Водолія. Така пара живе у своєму світі, насолоджуючись товариством один одного.

Рак + Телець

Комфорт – найголовніше для такої пари. Рак допомагає Тельцю знайти внутрішній спокій і прийняти свій емоційний бік. Телець допомагає Ракам досягати своїх цілей та підтримувати розпорядок дня.

Скорпіон + Рак

Сильна емоційна пара. Рака не лякає інтенсивність енергії Скорпіона, і Скорпіону подобається, що Рак приймає його таким, яким він є насправді. Для цієї пари характерна висока сексуальна сумісність.

Терези + Козоріг

Пара, яка, на перший погляд, здається несумісною, але в цій парі ідеальний баланс! Терези допомагають Козеорогам відволіктися від прихильності до матеріальних речей і рухатися у бік духовного розвитку. Козоріг допомагає Терезам знайти баланс між матеріальними та духовними засадами.

Рак + Рак

Одна з найкращих сумісностей в астрології – поєднання двох Раків. Лише у такому поєднанні Раки відчувають, що їх повністю розуміють та цінують. Телепатичний зв'язок між партнерами зміцнюється з кожним днем. Конфлікти у цій парі рідкісні: навіть причину знайти складно.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.