ukr
русский

Зірки, які народили першу дитину після 40 років

Владислав Москаленко

Зірки, які народили першу дитину після 40 років
Зірки, що стали мамами після 40. Джерело: Pinterest

Не кожна голлівудська зірка обирає пріоритет материнства у 20 років. Багато хто воліє продовжувати свою кар'єру і стати мамою пізніше. UAportal розповідає про деяких актрис і співачок, які вирішили народити первістка після 40 років.

Єва Лонгорія – материнство у 43 роки

Протягом багатьох років Єва Лонгорія, відома своєю роллю у серіалі "Відчайдушні домогосподарки", вважала себе чайлд-фрі. І лише зустріч з другим чоловіком, Хосе, переконала її стати на шлях материнства. У віці 43 років Єва народила сина, Сантьяго Енріке, і це повністю змінило її життя.

Мерайя Кері – материнство в 41 рік

Мерайя Кері зіткнулася з труднощами на шляху до материнства і звернулася до сучасних медичних технологій. У віці 41 року вона народила двійню, але зіткнулася з ускладненнями під час вагітності. Незважаючи на труднощі, Мерайя пережила безліч випробувань і вважає, що її життя набуло нового сенсу після того, як вона стала матір'ю.

Читайте також: Зірки, які стали мамами в ранньому віці: поєднання успіху та материнства

Джанет Джексон – материнство у 50 років

Співачка Джанет Джексон стала матір'ю, народивши дитину у віці 50 років. Гормональна терапія і пов'язане з нею збільшення ваги були частиною її шляху. На жаль, їй довелося скасувати своє світове турне через ризик викидня. Незважаючи на це, Джанет знаходить справжнє щастя і реалізацію в ролі матері.

Холлі Беррі – материнство у 41 і 47 років

Холлі Беррі стала матір'ю на п'ятому десятку, спочатку в 41 рік з донькою Налою, а потім у 47 років з сином Масео-Робертом. Вона насолоджувалася своїми вагітностями і шкодувала, що не почала свій батьківський шлях раніше. Актриса відчувала себе неймовірно жіночною, реалізованою і пишалася здатністю свого тіла дарувати життя.

Сальма Хайєк – материнства в 41 рік

Актриса Сальма Хайєк була в захваті від того, що вперше стала матір'ю у віці 41 року. Валентина, її донька, стала джерелом величезної радості в її житті. Сальма часто розмірковує про те, як пощастило її доньці мати зрілу матір, яка розуміє життєві складнощі. Вона вважає народження Валентини дивом, адже вона думала, що не зможе мати дітей.

Нагадаємо, ми розповіли, яке значення Тома Круза у кінематографі та як легенди про нього надихають майбутні покоління.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !