ukr
русский

Зірки, які стали мамами в ранньому віці: поєднання успіху та материнства

Владислав Москаленко

Зірки, які стали мамами в ранньому віці: поєднання успіху та материнства
Зірки, що народили в ранньому віці. Джерело: Pinterest

Материнство – це дивовижний шлях, сповнений радості та випробувань, особливо коли воно приходить у молодому віці. UAportal розповідає про надихаючі історії кількох зірок, які подолали складнощі раннього материнства, водночас досягаючи успіху в професійному житті.

Вупі Голдберг

Вупі Голдберг, відома акторка, народила дитину, коли їй було лише 18 років. Перед тим, як стати матір'ю, Вупі зіткнулася зі значними перешкодами, кинувши школу і борючись з наркозалежністю. Ставши матір'ю, Вупі отримала численні престижні нагороди, включаючи "Оскар", "Греммі", "Еммі" і "Тоні", що підняло її кар'єру на нові висоти.

Кайлі Дженнер

Кайлі Дженнер, наймолодша сестра клану Кардашян-Дженнер, завагітніла у 19 років. Вона народила свою першу дитину, Стормі, у віці 20 років, батьком якої став репер Тревіс Скотт. Незважаючи на материнство, Кайлі продовжувала досягати успіху як бізнесвумен. Вона запустила дуже успішну лінійку косметики, присвячену своїй доньці Стормі, і розширила сферу своєї діяльності, створивши лінію товарів для догляду за дітьми.

Софія Вергара

Актриса Софія Вергара стала матір'ю у 19 років, коли народила сина Маноло. Хоча батьком дитини було шкільне кохання Софії, їхні стосунки розпалися, і Софія залишилася наодинці з проблемами матері-одиначки. Незважаючи на перешкоди, Софія зуміла досягти успіху як мати, і як видатна голлівудська зірка.

Читайте також: Покинув школу заради кар'єри: що ще відомо про Даміано Давіда

Різ Візерспун

Різ Візерспун стала матір'ю у віці 23 років, коли її акторська кар'єра була на піку розквіту. За три місяці до народження доньки Еви, Різ вийшла заміж за свого чоловіка Райана Філліппа. Рішучість і талант Різ допомогли їй досягти як особистої самореалізації, так і професійного успіху. Її видатна гра принесла їй численні нагороди, в тому числі "Оскар", "Золотий глобус" і премію BAFTA.

Брітні Спірс

Брітні народила свою першу дитину у віці 23 років, а через два роки народився другий син. Вона вийшла заміж за танцюриста Кевіна Федерлайна, після кількох місяців бурхливого роману. Однак Брітні і Кевін розлучилися, коли їхній старшій дитині було лише трохи більше року. Брітні пережила складні часи, включаючи перебування в реабілітаційному центрі та втрату опіки над дітьми.

Нагадаємо, ми розповіли, яке значення Тома Круза у кінематографі та як легенди про нього надихають майбутні покоління.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !