ukr
русский

Захист від пристріту та злих сил: що означає червона нитка на зап'ясті

Марина Грамович

Давньослов'янський оберіг
Як правильно носити червону нитку на зап'ясті. Джерело: www.pexels.com

Червона нитка-оберіг у вигляді браслета на руці здобула шалену популярність. UAportal підготував усі таємниці, що стосуються її.

Походження червоної нитки пов'язане з Рахіллю, ізраїльською жінкою, яку вважають праматір'ю всього людства. Кажуть, що ця річ була обмотана навколо її могили і стала відомим захисником від пристріту та злих сил.

Читайте також: Чому їх не можна дарувати та губити: народні прикмети про шкарпетки

Вважається, що негативна енергія потрапляє до людини насамперед через руки, тому червона нитка виконує роль захисного щита. Цей потужний оберіг слугує бар'єром, відсіюючи згубні енергії та позитивно впливаючи на долю власника.

Для максимальної ефективності червона нитка повинна бути виготовлена з вовни, оскільки вона володіє позитивною енергією. Ця взаємодія сприяє покращенню кровообігу, зменшенню запалення та полегшенню процесу загоєння ран і вивихів.

Крім того, нитка повинна бути яскравого червоного кольору. Він пов'язаний з потужним, позитивним впливом Марса, який уособлює силу, захист та енергетичну могутність.

Для того, щоб червона нитка стала потужним амулетом, дуже важливо правильно її зав'язати. При закріпленні на руці вона повинна оповити зап'ястя сім разів, при цьому кожне коло має бути міцно зав'язане вузлом. В ідеалі зав'язувати нитку повинен хтось із близьких, хто щиро бажає вам блага.

Нагадаємо, UAportal розповідає про найбільш поширені забобони та заборони, які існують в українському побуті та сімейному житті.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!