ukr
русский

Xperia 1 VI позбудеться двох унікальних речей: що відомо про зміни від Sony

Марина Грамович

Xperia 1 VI позбудеться двох унікальних речей: що відомо про зміни від Sony
Sony Xperia 1 VI. Джерело: gagadget.com

Смартфони Sony Xperia завжди вирізнялися своїм унікальним стилем, зокрема, завдяки дисплею зі співвідношенням сторін 21:9, що забезпечує витягнутий екран, який ідеально підходить для кіноманів і тих, хто шукає новий досвід перегляду. UAportal розповів, що витоки від Zackbuks на Weibo натякають на потенційний відхід від цього характерного вибору дизайну.

Майбутній Sony Xperia 1 VI може мати більш традиційне співвідношення сторін 19,5:9, відхиляючись від 21:9. Хоча ця зміна може розчарувати шанувальників витягнутих дисплеїв, вона також може бути стратегічним рішенням Sony, щоб задовольнити ширшу аудиторію.

Читайте також: Moto G Power 5G (2024): Що відомо про новинку від Motorola

Крім того, існує можливість зменшення роздільної здатності екрана з 4K до 2K. Очікується, що загальний дизайн телефону залишиться схожим на його попередника.

Також повідомлялося, що Xperia 1 VI матиме три задні камери, оснащені 48-мегапіксельними сенсорами Exmor T. Пристрій буде доступний у конфігураціях з 12 і 16 ГБ оперативної пам'яті.

Крім цього, Sony може інтегрувати першу у світі технологію цифрового підпису в камери своїх майбутніх смартфонів Xperia. Ця чудова функція дозволить користувачам підписувати фотографії безпосередньо на своїх смартфонах, забезпечуючи автентичність зображень і запобігаючи підробці.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!