ukr
русский
English

Moto G Power 5G (2024): Що відомо про новинку від Motorola

Владислав Москаленко

Moto G Power 5G (2024): Що відомо про новинку від Motorola
Moto G Power 5G (2024). Джерело: gagadget.com

UAportal розповів, що Moto G Power 5G (2024) буде оснащений восьмиядерним процесором MediaTek Dimensity 7020. Примітно, що його попередник, Moto G Power 5G (2023), поставляється з чіпом MediaTek Dimensity 930, що робить це значним оновленням.

Очікується, що Moto G Power 5G (2024) матиме 8 ГБ оперативної пам'яті, що забезпечить достатню потужність для різних завдань. З погляду програмного забезпечення, пристрій буде працювати на версії Android 14 прямо з коробки, забезпечуючи плавний і оновлений користувальницький досвід.

Читайте також: Apple Vision Pro: Що відомо про окуляри віртуальної реальності

Також Moto G Power 5G (2024) може мати 6,7-дюймовий РК-екран, який забезпечить яскраве та захоплююче зображення. Крім того, смартфон буде оснащений зручним портом для зарядки USB-C і 3,5 мм роз'ємом для навушників, щоб задовольнити різні уподобання користувачів.

Щодо фізичних розмірів пристрою, то, за прогнозами, він матиме тонкий і гладкий корпус розміром 167,3 × 76,4 × 8,5 мм. Завдяки цьому його буде зручно тримати в руці та носити в кишені.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!