ukr
русский
Polski

Xiaomi розширює лінійку ігрових моніторів: Що відомо про Redmi G Pro

Владислав Москаленко

Xiaomi розширює лінійку ігрових моніторів: Що відомо про Redmi G Pro
Redmi G Pro. Джерело: gagadget.com

UAportal розповів, що Xiaomi продовжує урізноманітнювати свій асортимент ігрових моніторів Redmi, представивши нову модель. Монітор Redmi G Pro оснащений 27-дюймовою Mini LED-панеллю з регульованим динамічним підсвічуванням.

Завдяки вражаючій піковій яскравості 1000 ніт та підтримці HDR1000 цей дисплей забезпечує яскраве та реалістичне зображення для захопливого ігрового досвіду. Серед визначних характеристик Redmi G Pro – частота оновлення 180 Гц, швидкий час відгуку 1 мс і технологія FreeSync, яка усуває розриви екрана та забезпечує плавність ігрового процесу.

Читайте також: Zenfone 11: Коли очікувати новий флагман від ASUS

Коефіцієнт динамічної контрастності монітора досягає вражаючих 1000000:1, що ще більше підвищує якість зображення. Крім того, сертифікація TÜV гарантує комфорт для очей під час тривалого використання, а дисплей підтримує понад 1,07 мільярда кольорів, забезпечуючи широкий діапазон яскравих відтінків.

Монітор Redmi G Pro також пропонує зручні можливості підключення, включаючи порти HDMI 2.0 і DP 1.4. Вони забезпечують безперешкодну інтеграцію з різноманітними пристроями.

Що стосується ціни та доступності, зацікавлені клієнти в Китаї вже можуть оформити попереднє замовлення. Монітор Redmi G Pro можна буде придбати за конкурентною ціною в 300 доларів США.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!