ukr
русский

Вічні невдахи! Названо знаки зодіаку, яким постійно не щастить

Анастасія Крищук

Вічні невдахи! Названо знаки зодіаку, яким постійно не щастить
Удача не на їхньому боці

Знак зодіаку може багато розповісти про нас. І якщо декому все в житті дається легко, то інших буквально переслідують невдачі. За словами астрологів, постійно не щастить Водоліям, Терезам та Ракам. Читайте детальніше!

Водолій

Невезіння супроводжує Водолія практично щодня. Жодні спонтанні дії не допомагають. В уродженцях знаку є щось, що притягує нещастя, і вони часто опиняються у центрі дуже дивних ситуацій. Хороша новина полягає в тому, що у житті Водолія завжди буде хтось, хто зможе йому допомогти. Йому просто необхідно уважно спостерігати та слухати тих, хто знаходиться поряд з ним.

Терези

Терези – один із знаків зодіаку, у житті якого, на жаль, переважають невдачі. Найчастіше уродженці знаку надто довіряють іншим та не слухають інтуїцію. Також їм не щастить у коханні, Терезам з великими труднощами вдається знайти людину, якій можна довіряти і любити. Їх часто обманюють і зраджують.

Рак

Раки – тихий знак зодіаку, уродженці якого не скаржаться, що їм погано, але життя не завжди безхмарне. Іноді Раки потрапляють у ситуацію, яка навіть багатьом не снилася. Спонтанність не їхня сильна сторона. Їм краще приймати рішення спокійно, інакше вони можуть потрапити в халепу. Раки також мають проблеми у спілкуванні.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.