ukr
русский

Ваша формула щастя за знаком зодіаку: що дарує радість кожному з нас

Марина Грамович

Ваша формула щастя за знаком зодіаку: що дарує радість кожному з нас
Щастя і знаки зодіаку. Джерело: Uaportal

Напевно для кожного щастя має певне визначення, адже для одних – це гармонійне сімейне життя, для інших – професійний успіх, для третіх – душевний спокій і внутрішня рівновага. Водночас для кожного знаку зодіаку є спільні риси того, що таке щастя, адже кожен знак зодіаку має свої цінності, потреби та вимоги.

Психологи кажуть, що перший крок до щастя - це прийняти себе такими, якими ми є, і прийняти своє життя наразі, тому щастя це також уміння цінувати власні таланти, якості та досягнення. Дослідження показують, що міцні та здорові стосунки з іншими людьми є ключовим фактором, що визначає наше відчуття щастя, а також наявність життєвих цілей, які відповідають нашим цінностям і пристрастям, може принести нам глибоке відчуття задоволення, пише Gorlice Naszemiasto.

Читайте також: Як правильно обрати собаку за знаком зодіаку

Овен

Ключовим елементом щастя є відчуття свободи та незалежності, тому йому потрібні динамічні виклики, в тому числі професійні, які дозволять йому виразити свій войовничий дух. Амулет, здатний принести удачу, повинен бути виготовлений з таких дорогоцінних каменів, як агат, гранат і яшма. Також Овен може носити з собою червоний перець — італійський амулет, що відлякує зло.

Телець

Для них щастя полягає в стабільності та матеріальному комфорті. Йому необхідно відчуття захищеності та близькості до природи. Амулет, який може сприяти Тельцю, - авантюрин, який вказує на зв'язок із землею та допомагає підтримувати рівновагу в житті.

Близнюки

Щастя для цих людей означає інтелектуальну стимуляцію та свободу самовираження. Їм потрібні цікаві розмови та можливості досліджувати світ. Амулетом, здатним принести їм щастя, є агат, який допоможе досягти гармонії, забезпечить спокій і стабільність.

Рак

Для Рака щастя – це глибокі емоційні зв’язки, відчуття безпеки та родинної близькості, тому йому потрібна любов і турбота близьких. Амулет, який може прихилити його, - це перлина, яка символізує вишуканість, а також красу та багатство, яка також підвищує самооцінку.

Лев

Для них щастя означає визнання, повагу і можливість бути в центрі уваги, адже йому подобається, коли навколо нього багато чого відбувається. Амулетом, який може принести йому удачу, є золотий сонячний камінь, який зміцнює впевненість у собі та приваблює позитивну енергію, а також золото, бурштин чи рубін.

Діва

Для Діви щастя - це порядок, гармонія і вміння допомагати іншим. Вона потребує організації свого життя та можливості надати підтримку. Амулет, який може сприяти їй, це аметист, лазурит або рожевий кварц.

Терези

Для них щастя означає баланс і красу в навколишньому світі. Тому їм потрібен спокій і естетичні переживання. Він любить порядок і елегантність. Амулетом, здатним принести удачу, є цифра сім і гірський кришталь.

Скорпіон

Щастя для цих людей - це глибоке розуміння себе і сильні емоційні переживання. Йому потрібна автентичність і інтимність у відносинах. Амулет, який може сприяти скорпіонам - це гранат, який допомагає впоратися з емоціями і притягує позитивну енергію.

Стрілець

Для Стрільця щастя означає свободу, можливість змін, пригод і відкриття нових горизонтів. Йому потрібен простір для дослідження та духовного зростання. Амулетом, здатним принести удачу, є лазурит і аметист.

Козеріг

Для Козерога щастя означає досягнення, успіхи і здатність побудувати стабільне соціальне становище. Йому потрібна наполегливість і прагнення до мети. Амулет, який може сприяти Козерогам - це гранат, який допомагає в досягненні цілей і надає сили.

Водолій

Для Водолія щастя - це свобода від соціальних обмежень і можливість реалізувати власні ідеали, а також присутність інших людей. Амулет, здатний принести удачу Водолію - аметист, який допомагає розвивати інтуїцію, а також допомагає впоратися зі стресом і болем.

Риби

Для Риб щастя - це емпатія, співчуття і здатність виявляти свою творчість. Їм потрібна гармонія і здатність спілкуватися з іншими на рівні душі. Амулет, який може сприяти їм, це, звичайно, луска коропа, яка забезпечить достаток, яку можна носити в гаманці цілий рік.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли з ким Терезам важко знайти спільну мову.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!