ukr
русский

З ким Терези не зможуть знайти спільну мову: зодіакальна сумісність

Марина Грамович

Сумісність знаків зодіаку
Терези. Джерело: freepik

Розуміння особливостей розвитку дружби відповідно до знаків зодіаку та їх сумісності має велике значення. UAportal розповів, через які риси характеру Терези не сумісні з Тельцями, Козорогами та Рибами у дружбі.

Сумісність Тільця з Терезами

Тільці відомі своєю практичністю, надійністю та приземленим характером. Вони цінують стабільність та згуртованість у відносинах. Терези дипломатичні, комунікабельні та прагнуть справедливості.

Сумісність Тельця та Терезів у дружбі досить слабка через їх різні погляди на життя та підходи до відносин. Нерішучість і потреба Терезів у спілкуванні можуть здаватися Тельцю занадто напруженими, тоді як Терези можуть вважати Тельця дуже впертим і безкомпромісним.

Сумісність Козорога з Терезами

Козороги надзвичайно амбітні, відповідальні та дисципліновані люди. Для них пріоритетні досягнення своїх цілей і вони цінують наполегливу працю.

Читайте також: Трьох знаків зодіаку у 2024 році чекають серйозні зміни у фінансах

Зосередженість Козорога на роботі та досягненнях може вступати в суперечність із прагненням Терезів до спілкування та розваг. Крім того, реалізм Козорога може конфліктувати з прагненням Терезів до досконалості.

Сумісність Риб з Терезами

Риби – чуйні, творчі та дуже інтуїтивні люди. Вони відрізняються милосердям та доброзичливістю, високо цінуючи емоційні зв'язки у дружніх стосунках.

Риби та Терези мають низьку сумісність у дружбі, оскільки емоційність і замкнутість Риб може суперечити потребі Терезів у соціальній взаємодії та злагоді у відносинах. Крім того, мрійлива і спокійна натура Риб може погано поєднуватися з більш активним та відкритим підходом Терезів до дружби.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!