ukr
русский

Влаштують драму навіть без приводу: названо найревніші знаки зодіаку

Анастасія Крищук

Влаштують драму навіть без приводу: названо найревніші знаки зодіаку
Це може стати проблемою у стосунках

Деякі люди схильні до проявів ревнощів і можуть влаштувати скандал, навіть якщо підстав для нього немає. За словами астрологів, йдеться про Скорпіонів, Тельців, Раків та Левів. Читайте детальніше!

Скорпіон

Скорпіони відомі своєю пристрастю. Вони дуже лояльні до своїх партнерів і вимагають такої ж лояльності. Уродженців знаку приваблюють емоції у стосунках, зокрема негативні. Вони часто підозрюють, що партнери можуть зрадити їх, через це виникають необґрунтовані ревнощі.

Телець

Тельці цінують стабільність та безпеку, тому вони можуть ревнувати, якщо відчують, що їхні стосунки перебувають під загрозою. Однак цей знак має гарний характер на відміну від ревнивців – вони постоять за союз і зроблять усе, щоб зберегти сім'ю. Однак є умова – Тельці повинні відчувати, що партнер їм вірний.

Рак

Раки відомі своєю чутливістю. Вони мають життєву потребу в тісному контакті зі своїм партнером. Уродженці знаку можуть дуже різко реагувати на будь-які підозри в невірності та відчувати сильні ревнощі.

Лев

Леви часто хочуть бути у центрі уваги і завойовувати захоплення протилежної статі. Іноді вони заздрять своїм близьким через низьку самооцінку. Левів дратує, коли інші отримують більше уваги та захоплених поглядів. Це невдоволення може відразу розлютити Лева. Хоча вони й кажуть, що не люблять конфліктів, найчастіше саме вони починають їх.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.