ukr
русский

Удача, гроші та кохання: травень стане казковим періодом для трьох знаків зодіаку

Анастасія Крищук

Удача, гроші та кохання: травень стане казковим періодом для трьох знаків зодіаку
Їм щаститиме у всьому. Джерело: Фото створено ШІ

Травень 2024 року принесе радісні зміни трьом уродженцям зодіакального кола, перед якими відкриються нові перспективи. За словами астрологів, заграє новими фарбами життя Овнів, Тельців та Левів. Вони не тільки зможуть збільшити свої доходи в рази, а й здобути щастя в коханні.

Овен

Овни у травні зможуть зробити кар'єрний ривок, про який давно мріяли. Всі їхні старання на роботі окупляться – уродженці знаку зможуть дивитися з упевненістю в завтрашній день. Якщо вірити зіркам, для Овнів настане ідеальний час, щоб перейти на новий рівень, і це стосується відносин. Марс в Овні чинитиме на цей знак надзвичайно мотивуючий вплив. Тим більше, що Меркурій у Тельці з 15-го будинку має допомогти Овнам реалізувати все задумане

Телець

Завдяки планетарній комбінації Сонця (енергія), Меркурія (комунікація) і, звичайно, Юпітера (удача) самотні уродженці цього знаку зможуть знайти справжнє кохання. І це стане поштовхом до грандіозних змін у житті. Тельці можуть наважитися змінити роботу, а то й місце проживання. Удача буде на їхньому боці, і ризиковані ідеї принесуть вигоду. Такий шанс упустити не можна!

Лев

Леви у травні відчують сильний приплив енергії, що змусить їх братися за виконання навіть нудних завдань із ентузіазмом. Уродженцям знаку надійде приваблива пропозиція щодо роботи, яка обіцяє зростання доходів та нові перспективи. Самотні мають шанс знайти свою людину. Перед харизмою Левів не встояти – і вони знають про це добре. Проте травень також вимагатиме від них відповідальних рішень, тож спочатку все потрібно зважити.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.