ukr
русский
English

Вони мають складний характер! Названо найгірших дружин за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Вони мають складний характер! Названо найгірших дружин за знаком зодіаку
З ними підтримувати стосунки може бути непросто

Більшість чоловіків при виборі другої половинки не звертають увагу на знак зодіаку. Однак астрологи стверджують, що дата народження має величезний вплив на характер та долю. За їхніми словами, найгіршими дружинами є Овни, Близнята та Скорпіони.

Овен

Жінка-Овен зухвала і сповнена енергії. З нею неможливо нудьгувати. На жаль, вона також може бути впертою, зарозумілою і не бажає йти на компроміс. Життя з жінкою-Овном рідко буває мирним, адже вона має вибухонебезпечний характер. Найчастіше це нагадує американські гірки. Будьте готові сперечатися та боротися за свої права.

Близнята

Жінки цього знаку зодіаку дуже товариські та відкриті, що в якийсь момент може почати заважати. Вони люблять пригоди та не можуть всидіти на місці. Чоловікові важко йти в ногу з ними. Крім того, жінки-Близнята найнеохайніші і постійно щось забувають. У повсякденному житті це може сильно дратувати.

Скорпіон

Власницькі та ревниві Скорпіони можуть завдати неприємностей. Вони очікують, що інша людина буде повністю зосереджена на них. Такі жінки також схильні заганяти свого партнера у куток. На початку стосунків це мило сприймається як кохання та відданість. Однак згодом це просто втомлює.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.