ukr
русский

Вони мають свій секрет! Названо довгожителів за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Вони мають свій секрет! Названо довгожителів за знаком зодіаку
Таких лише три!. Джерело: Фото створено ШІ

У деяких людей найбільше шансів прожити довге та щасливе життя, стверджують астрологи. За їхніми словами, це пов'язано з впливом зірок, що значною мірою визначає характер людини та її моделі поведінки. Найчастіше довгожителями стають Тельці, Козороги та Терези.

Телець

Астрологи пророкують Тельцю найдовше життя. Представники цього знаку зодіаку люблять жити та люблять своє життя. Їм подобається вчитися та відкривати для себе щось нове. Проте їхній допитливості є межа: вони не схильні до ризику. Тривалість життя Тельця – 80 років.

Козоріг

Представники цього знаку зодіаку люблять добре подумати, перш ніж ухвалювати ризиковані рішення. Саме тому астрологи пророкують Козорогам довге життя. Очікувана тривалість життя – 65 років.

Терези

Терези – найнерішучіший знак зодіаку. Їм складно ухвалювати важливі рішення. Саме тому вони часто вагаються у прийнятті рішень. Тому можна сказати, що Терези теж дуже обережні. Очікувана тривалість життя Терезів – 55 років.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.