ukr
русский

Три знаки зодіакут закохаються перед Днем святого Валентина: на них чекає казковий лютий

Анастасія Крищук

Три знаки зодіакут закохаються перед Днем святого Валентина: на них чекає казковий лютий
Читайте, хто у списку!

Деякі люди знайдуть другу половинку напередодні Дня святого Валентина, тож їм буде що відзначити. За словами астрологів, у списку щасливчиків Овни, Діви та Водолії. Ось що на них чекає!

Овен

Овни, які шукають любові та відкриті для нових стосунків, повинні до кінця січня перевірити своє сумління. Певне рішення з минулого блокує їхній любовний потенціал. Тільки повне врегулювання минулого дозволить налагодити чисті стосунки. Розташування сузір'їв ясно показує, що на орбіті Овна вже знаходиться цінна людина, яка виявиться єдиною і неповторною. Є багато ознак того, що стріла Купідона поєднає їх перед Днем святого Валентина. Якщо нічого не стоїть на шляху, ви узаконите стосунки до кінця 2025 року.

Діва

Діва, готова до нових стосунків, повинна спочатку позбавитися ілюзій. Її ідеалізований образ партнера не існує насправді. Коли це станеться і Діва побачить людське обличчя іншої людини, це буде ознакою того, що вона готова до нових стосунків. Зірки ясно вказують, що початок лютого буде насиченим і з'явиться багато можливостей зустріти свою другу половинку. Всесвіт має важливі підказки для Діви, які убережуть її від помилки. Любовні флюїди вже циркулюють та чекають, коли вона зробить перший крок.

Водолій

Самотній Водолій, можливо, вже у розпачі від своєї самотності. Це означає, що флюїди, що виробляються ним, відбивають в інших людей бажання заводити ближчі знайомства. Зірки ясно вказують на те, що коли ви перестанете намагатися знайти другу половинку, любов з'явиться сама, коли ви найменше цього очікуєте. Цікаво, що шляхи Водолія та його другої половинки вже одного разу перетиналися, але іскри між ними тоді не спалахнуло. Цього разу все буде інакше, і багато ознак вказують на те, що це буде любов, повна пристрасті.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.