ukr
русский

Три знаки зодіаку, які найкраще фліртують

Марина Грамович

Три знаки зодіаку, які найкраще фліртують
Жінки, найкращі майстрині флірту. Джерело: Uaportal

Жінки деяких знаків зодіаку відрізняються неймовірним характером, який не рідко стає визначальним у їхній долі. Не важко помітити, що тривалі стосунки не для них, адже ці жінки мають велике серце і насолоджуються безліччю стосунків.

Як зазначають астрологи, є кілька знаків зодіаку, представниці яких народжуються, як то кажуть, буквально роковими жінками. Тому не дивно, що вони з винятковою легкістю розбивають чоловічі серця і залишають партнерів заради наступних шанувальників, пише Оfeminin.

Читайте також: Який манікюр зробити вашому знаку зодіаку

Лев

Представниці цього знаку - справжні майстрині флірту, які люблять грати в любовні ігри. Вони підкорюють та спокушають, тому їхній темперамент може призвести до непорозумінь і помилкових надій. Проте зазвичай жінки-Леви часто швидко втрачають інтерес до своєї здобичі, що призводить до розбитого серця їхнього шанувальника. Варто пам’ятати, що тільки но жертва потрапляє в їхню пастку, вона перестає бути привабливою для неї.

Стрілець

Жінки, народжені під цим знаком справжні шукачі гострих відчуттів, адже їм подобається інтенсивність. Це викликає у них відчуття необхідності нових стосунків, але як тільки стосунки починають стабілізуватися, вони починають нудьгувати. Отже згодом вони шукають щось нове, а страх втратити свободу і стабільність змушує їх часто кидати партнера в пошуках нових емоцій.

Водолій

І нарешті ще один знак зодіаку, представниці якого люблять розбивати чоловічі серця. Їхнє кредо – незалежність, тому у стосунках вони почуваються найкраще на початку, коли емоції свіжі, а серце б’ється найсильніше. Проте варто бути обережним, адже вони непостійні в почуттях, тому що закохуються, а потім, не змигнувши оком, кидають партнерів у пошуках нового.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли, з ким Близнюки не знайдуть спільну мову

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!