ukr
русский

Три знаки зодіаку, які легко влаштовують скандал та ображаються

Марина Грамович

Три знаки зодіаку, які легко влаштовують скандал та ображаються
Королеви драми: за п'ять секунд влаштовують скандал. Джерело: Uaportal

Коли мова заходить про емоційну складову характеру, в житті кількох знаків зодіаку вистачає видовищних драм, котрі вони можуть створювати їх самі. Нерідко ці знаки зодіаку люблять створювати навколо себе дикий хаос.

 

Астрологи кажуть, що вони люблять, коли навколо них постійно щось відбувається, а повсякденність і повсякденність їм набридають. Тому вони живуть тільки великими емоціями і бурхливими пристрастями і нерідко події розвиваються так, що рано чи пізно спалахне бурхлива сварка, пише видання Kobieta.WP.

Читайте також: Три пари знаків зодіаку, які можуть бути найкращими друзями

Лев

Цей знак зодіаку не може приховати своїх емоцій, адже ним керують пристрасті, тому ці люди люблять сцени – якомога театралізованіші і в місці з великою аудиторією. Причому вони вважають прання брудної білизни вдома нецікавим, адже ці люди мають природне почуття драми, що робить їх дуже переконливими у своїх проявах поганого гумору. Водночас вони хороші актори, харизматичні та магнетичні, тому легко залучають усіх на свій бік і перетворюють оточуючих на жертв своїх скандалів.

Скорпіон

Постійна сварка – це просто стихія цього знаку зодіаку, адже їм подобається, коли відбувається багато чого — неважливо, добре це чи погано, лише б не нудно. Вони віддають перевагу сімейним драмам, коли їхні родичі палко сперечаються між собою – це дає їм можливість зайняти позицію посередника і під приводом допомоги витягувати смачні таємниці з обох сторін конфлікту. Серед іншого вони також люблять дізнаватися секрети і слабкості людей, а також високо цінують почуття контролю.

 

Риби

Їхній характер вирізняється надзвичайною примхливістю та мінливістю, що зумовлює те, що вони легко нудьгують серед звичайного повсякденного життя. Проте для того, аби вони були щасливими, їм потрібні великі випробування, людські драми та емоції. Крім того, їхній артистичній душі потрібно черпати натхнення в цьому неспокійному світі, водночас вони надзвичайно чутливі і навіть образливі. Причому ці люди дуже легко ображаються і кожна така ситуація демонструє їхній поганий настрій.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали знаки зодіаку, які не старіють.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!