ukr
русский

Три пари знаків зодіаку, які можуть бути найкращими друзями

Марина Грамович

Три пари знаків зодіаку, які можуть бути найкращими друзями
Сумісність серед знаків зодіаку. Джерело: Freepik

Час від часу можна помітити, що люди, які відносяться до певних знаків зодіаку, краще контактують з представниками інших знаків. І це не дивно, адже астрологи кажуть про те, що сумісність знаків Зодіаку стосується не тільки романтичних стосунків.

На основі астрологічних розрахунків було складено пари знаків, які мають найкращі шанси стати друзями на все життя. Про це йдеться у матеріалі видання Kobieta.WP.

Читайте також: Три знаки зодіаку, які ніколи не ведуть під вінець

Лев і Стрілець

Особливість їхніх стосунків у тому, що це створює поєднання двох вогняних знаків, адже Леви та Стрільці сповнені енергії, оптимізму та жаги до життя. Їм не бракує ні харизми, ні мужності, а також у них найбожевільніші ідеї, і, що більше, вони негайно їх реалізують. Винятковість їхньої дружби у тому, що вони додатково мотивують один одного і провокують один одного переходити кордони. Водночас справжня дружба сповнена пригод, сміху та взаємної підтримки в досягненні цілей. Однак вони із радістю стануть один за одного, а потім зроблять все, щоб вибратися з неприємностей.

Раки і Риби

Ці знаки зодіаку надзвичайно чуйні, тому мають шанс досягти розуміння на рівні, який інші не уявляють. Їхнє спілкування особливе, адже вони зрозуміють один одного без слів і підтримають, не питаючи. Безперечно, почуття є найважливішою річчю, тому їхня дружба сповнена турботи, вірності та моментів. Також вони полюбляють довгі та щирі розмови, а обидва ці знаки мають артистичні душі. Водночас вони виявляють таланти, завдяки яким можуть допомагати один одному під час творчої діяльності. Безперечно вони також стануть один одному кращими порадниками і розуміючими критиками.

Телець і Діва

На першому місці для них завжди стоїть стабільність тому не дивно, що вони шукають постійних стосунків на довгі роки. Водночас для них важливе місце займають багато інших справ, пристрастей і зобов’язань. Попри це їм конче необхідно час від часу з кимось поговорити або провести час - і тоді вони будуть один одному найкращою компанією. Якщо вони вступають у дружніх стосунків, то спираються на взаємну довіру, солідарності, адже ставлять собі за мету доповнювати і цінувати один одного в повсякденній діяльності. Телець і Діва також люблять тишу, коли відчувають втому від світу та інших людей.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали знаки зодіаку, які не старіють.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!