ukr
русский

Топ-3 лайфхаки, як правильно підібрати сумку під свій тип фігури

Марина Грамович

Як обрати сумку
Як обрати сумку. Джерело: Pexels.com

Коли справа доходить до вибору сумки, яка доповнює ваш образ, є кілька ключових факторів, які слід враховувати. UAportal підготував поради, з допомогою яких можна підібрати правильний аксесуар, який буде ідеально вам пасувати.

Обираємо сумку відповідно до своєї фігури

При виборі сумки важливо враховувати те, що для людей з пишною фігурою підійде сумка квадратної форми, в той час як ті, хто має струнке тіло, можуть вибрати більш круглу модель.

Також читайте: Речі, які додають віку: як не попасти в пастку невдало підібраного одягу

Матеріал і дизайн

При виборі сумки важливо звертати увагу на матеріал і дизайн. Людям з пишними формами варто надавати перевагу лаконічному та мінімалістичному дизайну, тоді як стрункіші дівчата можуть експериментувати з візерунками, фактурами та деталями. Уникайте занадто яскравого або екстравагантного дизайну.

Пропорції та розмір сумки

Ще одна важлива порада – звертати увагу на пропорції при виборі сумки. Для людей з пишною фігурою вибір сумки з довгими ручками може створити вертикальні лінії і подовжити силует, тоді як короткі ручки добре підійдуть для тих, хто має струнке тіло. Важливо враховувати розмір сумки по відношенню до тіла – маленькі сумки можуть підкреслити високий зріст, тоді як більші підійдуть для низьких людей.

Раніше стилісти розкрили, які сумки будуть в моді у 2024 році.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!