ukr
русский
English

Snapdragon 4 Gen 3: огляд майбутнього процесора від Qualcomm

Марина Грамович

Snapdragon 4 Gen 3: огляд майбутнього процесора від Qualcomm
Snapdragon 4 Gen 3. Джерело: gagadget.com

У сфері технологічного прогресу компанія Qualcomm старанно працює над розробкою довгоочікуваного процесора 4-ї серії. UAportal розповідає більше цей інноваційний чіп під кодовою назвою Kalpeni, який зазвичай називають Snapdragon 4 Gen 3.

Відомий німецький інсайдер Роланд Квандт поділився деякими інтригуючими відомостями про процесор. Згідно з наявною інформацією, Snapdragon 4 Gen 3 наразі проходить тестування на пристрої, оснащеному 6 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X і накопичувачем UFS 3.1 на 256 ГБ.

Читайте також: Honor Magic V2: Чим здивує новий флагман

Ці характеристики вказують на те, що Qualcomm приводить чіп у відповідність до сучасних вимог до підвищеної продуктивності та можливостей зберігання даних.

Подальші подробиці щодо Snapdragon 4 Gen 3 залишаються невідомими. Інші специфікації та особливості процесора ще не з'явилися, тому фанати з нетерпінням чекають на більш вичерпну інформацію.

Дата виходу цього багатообіцяючого продукту також залишається загадкою, проте оптимістичні припущення свідчать, що він може бути представлений протягом літніх місяців, коли Qualcomm має тенденцію демонструвати свої останні технологічні новинки.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!