ukr
русский
English

Смартфони Samsung як веб-камера: Що відомо про нову функцію

Владислав Москаленко

Смартфони Samsung як веб-камера: Що відомо про нову функцію
Смартфони Samsung як веб-камера. Джерело: gagadget.com

Смартфони Samsung, оснащені оновленням One UI 6.1, мають розблокувати низку нових можливостей, серед яких і варта уваги функція обміну фотографіями з камери. Ця інновація з'явиться в майбутній лінійці Galaxy S24.

UAportal розповів, що це цікаве доповнення дозволяє користувачам використовувати свої смартфони Samsung як веб-камери для планшетів Galaxy. Щоб активувати цю функцію, користувачам просто потрібно перейти до налаштувань свого пристрою.

Читайте також: Apple випустить Vision Pro у всьому світі до WWDC 2024: Що відомо

Що відомо

Однак для того, щоб функція спільного доступу до камери працювала безперебійно, необхідно виконати дві передумови. По-перше, на смартфоні та планшеті має бути увімкнено Bluetooth. Крім того, обидва пристрої повинні бути підключені до однієї мережі Wi-Fi. Ці положення забезпечують безперебійну та безперервну роботу користувачів.

Впровадження цієї функції приносить безпрецедентну зручність, обмежену лише уявою користувачів. Використання можливостей камери смартфона в якості високоякісної веб-камери для планшета відкриває численні можливості для проведення професійних зустрічей, онлайн-класів або спілкування з близькими за допомогою відеодзвінків.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!