ukr
русский
English

Apple випустить Vision Pro у всьому світі до WWDC 2024: Що відомо

Марина Грамович

Apple випустить Vision Pro у всьому світі до WWDC 2024: Що відомо
Vision Pro. Джерело: gagadget.com

UAportal розповів, що відомий китайський аналітик Мінг-Чі Куо оприлюднив очікувану міжнародну дату виходу шолома Vision Pro від Apple. Поки технологічний гігант готується до запуску в США, Куо натякнув, коли цей революційний продукт стане доступним в інших країнах.

Що відомо

За словами Куо, Apple планує випустити шолом Vision Pro по всьому світу до червневої Всесвітньої конференції розробників (WWDC) у 2024 році.

Читайте також: Zenfone 11: Коли очікувати новий флагман від ASUS

Відкривши доступ до пристрою та його операційної системи visionOS напередодні конференції, розробники з усіх куточків світу матимуть можливість дослідити та ознайомитися з його можливостями.

Ціна та коли очікувати

У США прийом попередніх замовлень на шолом Vision Pro розпочався 19 січня, а фактичні продажі розпочнуться 2 лютого. Стартова ціна цього надсучасного гаджета становить $3499 і включає стандартну конфігурацію з 16 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ пам'яті для зберігання даних.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!