ukr
русский

Сльози йому чужі! Названо знак зодіаку, який не плаче: він завжди зберігає спокій

Анастасія Крищук

Сльози йому чужі! Названо знак зодіаку, який не плаче: він завжди зберігає спокій
Його терпінню можна лише позаздрити

Деякі люди навіть у найскладніших ситуаціях можуть зберігати незворушний вираз обличчя – їх рідко можна побачити сумними. Вони практично ніколи не плачуть, і бачити сльози на їхніх очах нечувано. За словами астрологів, йдеться про Козорога.

Уродженці знаку твердо стоять на ногах і зосереджуються на практичних аспектах життя, вміють чудово контролювати свої емоції та, прислухаючись до розуму, просто роблять те, що потрібно. Їм незнайома жалість до себе, і у них майже ніколи не виникають моменти сумнівів.

Козоріг асоціюється насамперед із працьовитістю. У його світі немає місця сльозам. Хоч би що трапилося, він рухається вперед і робить свою справу. Це не означає, що він не відчуває емоцій. Уродженець знаку часто робить гарну міну при поганій грі.

Козороги замкнуті та не люблять виставляти напоказ свої емоції. Вони вважають за краще переживати все на самоті, глибоко в серці, а зовні поводитися так, ніби нічого не сталося.

Вони вважають, що робота – це ліки від усього зла у світі і ніщо інше не допомагає людям пережити важкі часи як корисна праця. Козоріг до болю практичний, через що його іноді вважають холодним та байдужим. Тим часом саме так він справляється із складними емоціями. Він не любить шкодувати себе, а вважає за краще зробити щось корисне і отримати від цього користь пізніше.

Цей знак зодіаку вважає, що немає сенсу турбуватися чи сумувати через речі, які ми все одно не можемо контролювати. З цієї причини він поганий втішник. Козоріг може допомогти вам розібратися в проблемі або дати практичну пораду, але він не та людина, якій можна поплакатися.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.