ukr
русский
English

Samsung випускає оновлення Android 14 та інтерфейсу UI 6 для Galaxy Tab S9 FE+

Марина Грамович

Samsung випускає оновлення Android 14 та інтерфейсу UI 6 для Galaxy Tab S9 FE+
Оновлення для Galaxy Tab S9 FE+. Джерело: gagadget.com

Компанія Samsung зробила заяву, представивши свіже оновлення програмного забезпечення для відомого планшета Galaxy Tab S9 FE+. UAportal розповідає, що чекати і коли буде доступне оновлення.

Деталі оновлення

Варто очікувати на оновлення до Android 14, яке покращить роботу планшета. Супроводжувана номерами збірки X610XXU1BWK9 і X610OJM1BWKA, ця прошивка містить понад 2 ГБ нових функцій і поліпшень.

Читайте також: Як захистити свій смартфон при низьких температурах: 5 порад

На даний момент оновлення до Android 14 поступово поширюється в Туреччині та Австралії шляхом поетапного розгортання. На глобальному ринку отримання цього оновлення через бездротове (OTA) розповсюдження можна очікувати в найближчому майбутньому.

Що нового

Завдяки цьому монументальному оновленню програмного забезпечення, Galaxy Tab S9 FE+ охоплює всі функції, які поставляються в комплекті з оновленим Android 14. Приготуйтеся до включення One UI 6, покращеного інтерфейсу, який поставляється з безліччю вигідних новинок, включаючи вдосконалений режим DeX Mode, здатний в рази підняти вашу продуктивність.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!