ukr
русский
English

Як захистити свій смартфон при низьких температурах: 5 порад

Владислав Москаленко

Як захистити свій смартфон при низьких температурах: 5 порад
Як захистити смартфон взимку. Джерело: itechua.com

Холодна погода може суттєво вплинути на продуктивність вашого смартфона, спричиняючи такі проблеми, як швидке розрядження акумулятора, уповільнення роботи пристрою та проблеми з сенсорним екраном. Щоб забезпечити довговічність і функціональність вашого мобільного телефону взимку, UAportal розповів про п'ять важливих рекомендацій.

1. Своєчасна зарядка

Одним з наслідків низьких температур є прискорене розрядження акумулятора. На відміну від літніх днів, коли частково зарядженого телефону вистачає на цілий день, взимку краще телефон тримати весь час при повній зарядці.

2. Зберігайте телефон в кишені

Носіть смартфон у внутрішній кишені куртки, а не в зовнішній. Так ви забезпечите додатковий рівень захисту від низьких температур, які можуть негативно вплинути на ваш пристрій.

3. Захисний чохол

Використовуйте міцний чохол, щоб захистити свій мобільний телефон від холоду. Він діє як бар'єр, захищаючи ваш пристрій від морозу і тим самим зменшуючи ризик швидкого розрядження акумулятора та уповільнення роботи пристрою.

Читайте також: Що треба зробити терміново, якщо на ноутбук вилилась рідина: поради експертів

4. Уникайте холоду

Дуже важливо не залишати смартфон на морозі в машині чи на вулиці. Тривалий вплив холоду може зашкодити вашому пристрою.

5. Використовуйте фонові програми

Виходячи на вулицю взимку, спробуйте запустити фонові програми, які вимагають більше обчислювальної потужності, наприклад, інтернет-браузер з декількома вкладками. Така активність допомагає тримати ваш смартфон задіяним, збільшуючи його шанси підтримувати вищу температуру.

Раніше, ми писали найдієвіші поради, які допоможуть пришвидшити роботу старих ПК, ноутбуків та смартфонів.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!