ukr
русский

П'ять знаків зодіаку можуть зіграти весілля у 2024 році: зірки обіцяють їм щастя

Анастасія Крищук

П'ять знаків зодіаку можуть зіграти весілля у 2024 році: зірки обіцяють їм щастя
Попереду дуже важливий період

2024 буде доленосним для п'яти уродженців зодіакального кола – ті, хто самотні, можуть зустріти справжнє кохання. Більше того, астрологи стверджують, що щасливчики навіть зіграють весілля. У списку Овни, Тельці, Раки, Скорпіони та Козероги.

Овен

Овни запальні та підприємливі, їх неможливо контролювати. Але саме цей набір якостей робить їх чарівними. Для уродженців знаку наступний рік може піднести сюрпризи, і один з них – шлюб. Найкращі шанси зіграти весілля – у першій половині року.

Телець

Тельці відомі своєю стабільністю, але у 2024 році астрологи прогнозують великі зміни у їхньому особистому житті. Самотні зустрінуть людину, яка закрутить їм голову, і вже незабаром наважаться на укладення шлюбу. На тих, хто вже давно у стосунках, чекають ще більші пристрасті: вони спочатку можуть посваритися з другою половинкою, але потім зрозуміють, що не можуть жити один без одного, і підуть до РАГСу.

Рак

Рак – один із найчутливіших знаків зодіаку, завжди готовий прийти на допомогу. Бажання піклуватися про свого партнера та присвятити себе іншому може вийти на перший план у 2024 році. Астрологи рекомендують офіційно оформити стосунки.

Скорпіон

Скорпіонами рухає пристрасть, і саме це спонукає їх зробити значні кроки. Романтика та щастя, які зараз присутні у стосунках, призведуть до наступного етапу – весілля. Залиште всі проблеми в минулому та рухайтеся далі!

Козеріг

Наполегливих та амбітних Козерогів неможливо зупинити, коли вони задумали щось. Це стосується і їхніх стосунків із другою половинкою. Уродженці знаку твердо вирішать, що у 2024 році час під вінець, і зірки обіцяють їм справжнє щастя.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.