ukr
русский

Розуміють один одного з півслова: названо найкращих друзів за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Розуміють один одного з півслова: названо найкращих друзів за знаком зодіаку
Вони точно не підведуть

Протягом усього життя ми зустрічаємо багато людей. З деякими встановлюємо хороші контакти відразу, і ці стосунки можуть тривати довгі роки, з іншими дуже важко порозумітися. За словами астрологів, це пов'язано із знаком зодіаку.

Деякі уродженці зодіакального кола мають схожі характеристики, завдяки яким розуміють один одного з півслова. Читайте далі, хто потрапив до списку найкращих друзів.

Рак та Риби

Людина, народжена під знаком Рака, має чутливу душу. Зазвичай швидко вгадує чийсь настрій і дає гарну пораду. Дружба дуже важлива для Раків, тому вони часто допомагають вирішувати проблеми своїх близьких. Це те, що потрібно меланхолійним Рибам, оскільки вони замикаються в собі. Уродженці знаку роблять Рака довіреною особою своїх таємниць. Рак та Риби – чудові друзі, які не кинуть один одного у біді.

Лев та Близнюки

Близнюки – один із найбільш товариських знаків зодіаку. Він зазвичай не пропускає жодного заходу любить багато говорити та заражає всіх навколо позитивною енергією. Лев чудово доповнює цю ауру, адже він сам має схожий характер. Йому подобається бути в центрі уваги, і він часто є найгучнішим із натовпу. Цей дует – гарантія відмінних веселощів та годин розмов на різні теми.

Телець і Діва

Діва – з тих людей, котрі твердо стоять на землі. Зазвичай вона спокійна, вміє відкинути емоції та розумно підходить до життя. Як друг їй потрібен схожий чоловік, такий як Телець: наполегливий у досягненні мети, стриманий, серйозний. У скрутну хвилину ці знаки зодіаку можуть покластися один на одного і разом розробити найкращу тактику вирішення проблеми.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.