ukr
русский

Підкорюють чоловіків із першого погляду! Названо найчарівніших жінок за знаком зодіаку

Анастасія Крищук

Підкорюють чоловіків із першого погляду! Названо найчарівніших жінок за знаком зодіаку
Діють як ''магніт''. Джерело: Фото створено ШІ

Деякі жінки легко привертають увагу чоловіків, повністю засліплюючи своєю харизмою та природною чарівністю. За словами астрологів, незвичайним магнетизмом відрізняються Леви, Терези та Скорпіони. Читайте детальніше!

Лев

Жінки-Леви (23 липня – 22 серпня) харизматичні та впевнені у собі. Коли вони з'являються на заході, вся увага автоматично спрямовується на них. Немає ситуації, яка б могла похитнути їх і змусити засумніватися у своїх здібностях. У них великі амбіції та плани на життя. Сидіти у кріслі перед телевізором – не для Левів. Натомість вони вибирають активний відпочинок та гарні розваги.

Терези

Жінки, народжені під знаком Терезів (23 вересня – 22 жовтня), відрізняються винятковою чарівністю – вони можуть легко створити навколо себе приємну атмосферу. Терези надзвичайно привабливі для чоловіків, які цінують гармонію у житті. Вони не авантюристи, уникають конфліктів та спокійно підходять до вирішення проблем. Ці жінки дуже чутливі до естетики та краси.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони (23 жовтня - 21 листопада) надзвичайно емоційні, що інтригує чоловіків. Їхня сила тяжіння походить перш за все з їхньої величезної пристрасті до всього, що вони роблять. Неважливо, робота це, кохання чи хобі. Жінки-Скорпіони повністю віддаються у стосунках, тому є пристрасними коханками та чудовими співрозмовниками. Але вони також можуть бути дуже ревниві.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали кольори одягу, які залучать до життя удачу.

Також серед усіх уродженців зодіакального кола є два, які мають жорсткий характер – вони легко приймають виклики та досягають того, про що інші можуть лише мріяти.