ukr
русский

OnePlus Watch 2: Що відомо та коли очікувати

Марина Грамович

OnePlus Watch 2: Що відомо та коли очікувати
OnePlus Watch 2. Джерело: gagadget.com

Компанія OnePlus готова представити свій довгоочікуваний смарт-годинник Watch 2. Завдяки інсайдеру @MaxJmb відомо про конкретну інформацію та дату виходу цього передового пристрою. Детальніше розповідає UAportal.

Коли очікувати

Дебют OnePlus Watch 2 заплановано на престижній виставці Mobile World Congress (MWC) 2024. Ця довгоочікувана подія відбудеться з 26 по 29 лютого в Барселоні, Іспанія.

WearOS

Серед цікавих оновлень, OnePlus Watch 2 працюватиме на WearOS, розробленій ніким іншим, як технологічним гігантом Google. Ця вдосконалена операційна система покращить загальну функціональність годинника, забезпечуючи плавний та інтуїтивно зрозумілий користувацький досвід.

Читайте також: Zenfone 11: Коли очікувати новий флагман від ASUS

Характеристики

OnePlus Watch 2 може похвалитися вражаючим круглим 1,43-дюймовим дисплеєм з AMOLED-матрицею, що забезпечує яскраве і чітке зображення. Під витонченим зовнішнім виглядом смарт-годинник буде оснащений потужним процесором Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1, що забезпечує оптимальну продуктивність та енергоефективність.

Ціна

Хоча точна вартість OnePlus Watch 2 ще не розголошується, ентузіасти з нетерпінням чекають на її оприлюднення. Будьте впевнені, OnePlus прагне забезпечити виняткову передові технології та конкурентоспроможну ціну, щоб зробити привабливу пропозицію для споживачів.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!